31 Januari

Imorgon är det den första Februari och mitt projekt är slut, undrar hur mycket jag har nu på pokern.
Jag ligger på strax över 400 dollar pluss mina 2300 kr som jag satt in blir de pluss sammanlagt men imorgon får jag ju oxå rakeback på ungefär 450 dollar kitlar dödskönt i kistan. Klockan är nu 06.00 sitter o lirar lite cash, ska snart med tåget och där på ska jag kika på film :D.. Det kommer bli vegas baby eller john tucker must die.

Pease..

27 Januari

Nu är de helg och denna blir väldigt lugn, vilar upp oss allatill tallin resan nästa helg.Jag har spelat lite poker och satt in pengar till banken förförsta gånen denna månad 2300 kr. jag får ju ingen CSN denna månad så har inte överdrivet mycket pengar nu,alla räknigar tågkortoch tallinresa mycket att betala.
jag har nu 612 dollar på pokern så minus 60 dollar men har ju satt in 2300 och de är  343 dollars .
ska lira lite mer poker denna helg och de pengar ja vinner fram till den första ska ja sättain på banken,


Schoo

25 Januari

Ok pokern flyter på ja har runt 1100 dollar som kommer bli 400 mer när jag får min Pokerlön.
NÄsta helg blir de äntligen Tallin igen 10 st och en massa skoj. SKolan har ju börjat en ny kurs och många timmar i tågen, har gårr med i lovefilm så ja kommer kikapå film varje dag nu på tågen nice...

Ne nu lirar ja heads up rouders... Lycka till //Tack

23 Januari

Idag så har jag vart hemma hos mor och far och hälsat på hela dagen, eller ja igår blir de  ju nu.
Åt lite mat och spela lite spel. nu på natten blev de lite poker gick bra till en början men slutade på totalt nu 1043, nu ska ja se på tv ett tag..

Lazer

22 Januari

Piotor wins $688.90 with One Pair, Nines and kicker card Ace
Piotor wins $191.32 with Two Pair, Kings over Eights
Piotor wins $650.80 with a Flush, Hearts

22 Januari

Jag gick inte och la mig utan spelade flera 50 dollars sit and go och ala gick Åt Hel*** jag var till och med nere på 300 dollar lägsta på hela månaden då jag besluta mig för att sätta mig på 1.5/ 3 blinds. Det visade sig bli dagens bätsa drag första riktiga potten ja va med i ja fick A9 klöver och höjde upp till 9 dollar och fick 2 syn, jag talade först och floppen kom 4 5 9 med två klöver ja tryckte in 27 dollar en la sig men den andra höjde till 60 i detta läge så trodde jag att ja ledde men skulle ja gå all in här eller jag synade bara. Turn blev ruter J och vad gör jag nu då lagt 70 dollar i potten redan jag betta 50 han gick all in dirkekt, tänk nu ja har lagt 120 dollar i potten och har drigt 180 kvar ska ja verkligen syna, han kan ha högt PP men hade han inte höjt innan floppen då tiden nästan ute och jag synade och river kom ruter K ajaj va de vinnarkortet för an nej han satt på 47 en jätte bluff. satt nu på 689 dollar och han som jag slog var jätte tiltat höjde varje hand och gick all in hela tiden, så när ja hitta KK och han gick all in syna jag och vann hans 98 dollar till . Hade nu drygt 750 dollar när ja hitta A8 hjärtet höjde upp till 10 och fick två syn floppen 4 5 J med två hjärtet en kille före mig betta 15 ja höjde till 30 fick syn av den tredje och första la sig. På turn hjärter 2 bingo nötfärg och jag checkade han betta 30 jag höjde nu till 80 kanske dumt men förstod att han skulle syna och på river kom en 2 så nu låg de nästan stege jag betta 50 dollar han höjde till 100 jag gick all in men de var inte mye mer för han. han visa K 10 hjärtet han hade oxå färg men ja had eju nötterna. Låg nu på lite över 1100  och slutade till slut på 1069 vikken timme det blev. Nu ska ja sova tack för en underbarn natt Nordicbet.

21 Januari

Nu undrar säkert många varför jag inte skrivit nått på ett tag, ja det har vart mycket nu ett tag. Nej men det kan bli mycket att skriva här varje dag, har de hänt nått nytt då jo en hel del.
Jag var i final i rounders men kom på en sjätte plats, vinnaren får 3000 dollar det skulle suttit fint.
Annars ja pokern har vart jojo fortfarande och ikväll ligger ja på totalt 550 dollar.
Tips Sm har börjar och första veckan fick jag 10 rätt och ligger väll hyfsat med i alla fall På Släggan mästerskapet. Imorgon ska jag göra klart lite arbeten till skolan, men nu ikväll blir de lite mer poker..

17 Januari

Dagen började med en sovmorgon sedan tåg till stockholm för att bada isvak. Nu är de ju dåligt med is så vi gjorde det inomhus i en bassäng med alla kläderna på oss. Vi provade även på att kasta livboj och de hela gick bra och det gjorde även hemresan. Väl hemma åt vi Tortelinos och sedan lirade jag lite Playstation.
På kvällen började vi planera en liten kryssning till Tallin, vi brukar åka dit i jämna mellanrum och fylla på till barskåpet. Så den 3e februari bär de iväg till Estland med massa polare. På kvällen var de dags för bergochdalbana igen, med detta menar jag mitt pokerspel. Spelade ända förbi midnatt och slutade på totala summan denna månad_683dollar.jag hade som bäst över 800 idag men som vanligt på slutet kommer bad beaten. All in med AJ mot A9 Floppen 9J5 turn 8 river 9 han har två outs så klart han träffar. ännu en 50 dollars och jag har AJ igen floppen kommer AJ9 alla spader jag bettar en synar en klvöver 3 jag går all in han synar med QK och river 10 han får stege, då besluta ja mig för att sluta. Imorgon är jag ledig men måste skriva lite till skolan.

Hade

16 Januari

Dagen började med tåg till skolan och en föreläsning om isräddning. Efter fyra timmar blev man inte mycket vättigare förutom att man kan lite olika isar och resten vad som repetition. Efter hemresan så åt vi kyckling som Johanna hade lagat det smakade väldigt gott :D. Tog det lite lugnt ett tag och spelade lite playstation 2 mitt favoritspel pro evulotion 6. Efter det blev det lite poker tro de eller ej men under kvällen så torska jag mot ännu en färgstege jag hade färg med A hög var helt säker på att vinna då han visade 78 ruter föärgstege. Som tur var vann jag några andra turneringar och dagen slutade med att jag hamna på 719 dollar. Nu är jag alltså uppe på plus pengar igen inte mycket men 49 dollar är alltid nått.

15 januari

Fatta inte riktigt vad som hände här på kvällen hade vunnit upp mig på 800 dollar då alla bad beats rullade på häng med här nu på 50 dollars satt på QJ tre spelare hade synat mig på BB jag dubblade och båda syna hmm ok, floppen 45Q första checka ja betta en höjde mig ja gick all in han visa Q10 och direkt på turn 10 och ja va ute. Nästa jag satt på KK höjde blindsen fick en syn floppen 2 2 10 jag checka han betta jag höjde han han gick all in jag syna han hade A10 och direkt på turn A. sen en sista oxå och nu får nu hålla i er jag satt på 59 BB och en dubbla mig och jag synade floppen 9 5 J vilken flopp han checka ja betta lite han s yna turn 9 tack för den han checka jag betta han gick all in jag synade han satt på 10 K i spader och hade en out på spader Q för färgstege och på river Spader DAM. Ja de är inte varje dag man ser en färgstege synd bara att den skjutsade ner mig på totala 600 dollar dvs 70 minus denna månad, Nya tag imorn. Måste få ordning på mitt jojo spel, men den 1 febrari kommer jag minst få 300 dollar i cashback tror jag på. Mitt mål var ju att minst vinna 2000 denna månad plus cahsback pengarna, imorgon ska jag lira lite på tåget till skolan det blir skoj

Syns imorn kväll HAjs

15 Januari

Jaha uppe med tuppen klockan halv sex oxh så klart var tåget inställt så de blev buss och den skulle ju åka förbi alla stationer innan västeråsså då hann man inte med tåget till sumpan så inge skridskor för mig idag.
Väl hemma tog jag de lugnt ett tag sen tog de fart med pokern spelet gick som en jojo men nu när klockan är 19.40 så ligger jag på 810 dollar och då har jag just förlorat 77 dollar en 20 dollars och en 50 dollars. Så lite pluss idag och imorn blir de skola ska ha isvaksvett eller va de heter.  Snart ska ja till att laga mat men måste skriva nån rad på skolarbetet idag senare ikväll kan de bli mer poker för börjar 13.00 imorn så härligt sovmorgon.

HEJ Svenjjs

14 Januari

Min poker runda på kvällen bara sumeras som katastrof. Alla min pluss pengar borta med vinden, nu blir de dags att bygga om igen. Det kan gå fort i poker jag som hade bestämt mig för att  inte Tilta bort så här mycket pengar på en kväll. Men å andra sidan satsar man inge kan man inget vinna, Jag skulle inte kalla dagens förluster för tilt heller det kan gå fort när man lirar 50 dollars. Jag låg ju  bara 250 dollar pluss och de är 5 st turneringar. Jag spelade 2 st samtidigt och ena förlorade jag AK mot JJ och den andra floppade jag stegen på floppen med en rainbow ( alla färger var olika). två andra spelare var med i handen och båda dem betta så jag synade bara men när de sedan kom ett till hjärter var de dags att höja tyckte jag men då slog en om all in jag som hade nötterna synade och han satt på färdraget och vipps fick in den på rivern. Innan jag skulle sova satt det en och vänta på 50 dollars heads up jag provade turen. JAg vann en fin hand i början men då fick han för sig att höja alla händer till 140 när blindsen var 10 /20 tråkigt tyckte jag medn precis när vi låg lika igen fick jag AK och synade bara hans bet floppen löd 10 4 A jag checkade han betta 140 då höjde jag han till 400 och han gick all in direkt jag synade och han visade 10 4 vilen stolt norrman man såg på andra sidan skärmen. HAde sån lust att  bara drämma sönder allt här inne men tog mig samman och får inse att om man bara ska vinna 40 dollar per dag behöver man inte spela så pass många 50 dollars jag gö. NU är jag nere på 670 dollar igen och får börja samla mig uppåt. Klockan börjar närma sig midnatt och jag ska upp halv sex och åka till skolan. Det kommer bli en trist dag imorgon även fast man fösöker så styr pokern lite sin personlighet, går de bra är man glad och positiv går de dålig blir man lite surare ända tills man vinner igen. För inte ska en liten svacka på 250 dollare eller låt oss säga 1600 kr på en kväll göra så att jag slutar spela. Nej nya tag imorgon efter skridskorna kommer hem runt 13.00 så gör er redo då igen era fiskar på nordicbet.

14 Januari

Nu är jag och johanna hemma efter vistelsen i Borlänge. Det blev en vädligt rolig helg som startade med att vi badade i vattenpalatset. Fast än medelåldern i vattenruschbanan var någor lägre än min så hade vi alla väldigt kul ändå, det blev väldigt många timmar där ända tills alla blev så hungriga att vi bestämde oss för att åka och checka in på hotellet. Vi bodde på Scandic Hotell och fick ett bra pris tack vare min bror som jobbar inom Hotell koncernen Hilton. Senare på kvällen åt vi alla på Broken dreams trots namnet så smakade maten väldigt utsökt jag beställde en maträtt som hette beef fajitas cross over.
Biff och scampiräkor på bädd av vitlöksfräst paprika och lök i het gjutjärnspanna. Serveras med guacamole, salsa, gräddfil, riven mozzarellaost, jalapenos och tre varma vetetortillas.rimlad biff och scampiräkor på bädd av vitlöksfräst paprika och lök i het gjutjärnspanna. Serveras med guacamole, salsa, gräddfil, riven mozzarellaost, jalapenos och tre varma vetetortilla. Visst låter det grr och det var det också till dessert tog jag mango sorbet som även den smakade himelskt. Mätta och belåtna tog sig alla tillbaaka till Hotellet för lite små prat och senare sömn. Dagen där på startade med en välfylld frukost som alla njöt av tillsammans, vi for senare vidare till Jonas och kikade hor han bodde eller dem han bor ihop med sin tjej Sandra. Lite sång och paketutdelningar samt tårta så åkte vi hem och nu sitter jag här med Lasagnette i ugnen och är hungrig igen , Gud vad man äter.. Till kvällen uppdaterar jag mer tror no att de kan bli en runda poker samtidgt som jag gör klart ett skolarbete,,

SSSSSSSSSSSSHo

13 januari

Får kalla denna för 13 januari eftersom mitt spel gick över midnatt. Spelade väldigt många 20 dollars och gick med vinst på 66 dollar. Klockan är nu lite över 1 och jag ska upp vid 8 så bäst man går och lägger sig kan bli en kul dag imorn utan poker.. Uppdaterar bloggen på söndag igen.
Skriver lite på morgonen innan jag åker, klockan är nio och vi skulle åka mellan nio och halv tio.
Mina fyra säkra matcher på tippset som jag har satt 35 kr på är Derby, Colchester, Stoke och Bolton samtliga hemma segrar vill ni ha ett bra odds på borta plan tror jag på Gamla anrika Preston, för er som inte viste de var det faktsikt just Preston NE som vann det första ligaspelet i England. JAg tror Preston snart tar steget tillbax till den högsta divisionen.


Hej hej hej

12 januari

Kommer hem från skolan där jag endast hade 2 timmar skridskor, vi provade på nått som hette ring-jet det är franska och betyder liten ring.

Spelet liknade ishockey fast man spelade men en klubba utan blad och med en ring. En ganska så rolig aktivit som man kanske kommer att ha till användning när man jobbar som idrottslärare.
Nu vet jag inte riktigt om jag kommer jobba som det eftersom det går så bra på pokern :D, Ne det är klart de kommer komma till användning och jag tror inte att 40 dollar per dag räcker speciellt långt.
På tågresan hem provade jag om min bärbara dator fungerade med internett uppkoppling och de gjorde det. Jag provade att spela lite poker pålåga blinds omaha och tjänade ihop hela 7 dollar.

Nu sitter jag hemma och sa snart till att äta, ikväll blir de nån film med Palmen och Johanna hyr den så klart på släggans kiosk och video. Senare ikväll kan de bli såatt jag spelar nån runda poker.

Simma lugnt


12 Januari

Mobilen pep klockan 07.30 nu var de meningen att jag skulle upp, men som vanligt låg man och snoozade tills kvart i. Då var de bara att gå upp göra i ordning en macka och youghort och sätta sig vid datorn. Inte så mycket folk ute så här tidigt men han med att köra först två stycken 20 dollars heads up innan det var dags för en vanlig 20 dollars sit and go. Kanske ska sskriva hur de gick på heads up också, jo jag vann båa vilken start på denna dag som jag känner kan bli bra. Jag och min tjej ska ju åka upp till Borlänge i helgenoch fira hennes bror som fyller år. Då kommer ja inte kunna spela Poker på hela lördagen därför måste jag vinna extra mycket idag. Uppe i Borlänge ska vi med hela hennes familj först gå på vattenpalatset där och sedan äta någon god middag på en fin liten resturang. Kvällen avslutas med att sova över på Scandic hotell för att på Söndag sen åka hem, vi kommer säkert att stanna till i kupolen som är ett köpcentrum men sedan fort åka hem. Den tredje turneringen denna morgon började bra och heads up var jag ganska snabbt till där blev de all in mellan min AJ och hans K9 han floppen kom 349 turn 3 river 8 och jag kom tvåa. Ändå en bra början på dagen med 44 dollar plus. Man kan inte hjälpa det men när de går bra på pokern så känner man sig gladare hela dagen och vice versa. Nu ska jag lägga in lite låtar på MP3 spelaren och packa lite tåget går om drygt 30 minuter.

Hej hå syns i eftermiddag

11 januari

Efter ett par timmars sömn gick jag upp klockan halv 11, imorgon är de skola igen vi ska åka skridskor i spånga då måste jag gå upp typ halv 8 hur jag ska komma upp då är ett senare problem. Laddade hem lite techno låtar igår natt som jag lyssnade på när jag lirade, satte mig på första 50 dollars bordet för dagen och pumpade lite musik. Ja det sitter i sen inatt vann första turneingen och spalde ett par till slutade på 151 $ plus totalt idag sammanlagt är jag plus 80 dollar nu ska jag gå och handla kommer tillbax senare.

Hej hå


Efter en bit Mat pasta med köttfärs oc lite chili samt salami i en fin blandning som smakade utsökt blev det lite mer poker. Några turneringar senare har jag kommit upp till totalt 812 dollar, jag började som sagt detta pokerprojekt  med 671 är jag alltså nu plus 141 dollar på nu tre dagar. Om jag håller detta snitt på 44 dollar per dag har jag 880 dollar framme vid den första februari. Den första varje månad får man dessutom sin cashback som troligtvis kommer hamna på ungefär 250 dollar. Vi får hoppas de håller i sig får se om jag hinner spela nått mer idag ska hinna skriva ett arbete till skolan och sen upp tidigt imorn.

Hej Hå

Poker 2 (10 januari)

Ledig från skolan och gick upp klockan 10 och åt lite frukost och kika lite på vänner serien, vi har hela boxen här hemma så de blir ofta att man tittar på ett avsnitt då man sitter och äter. Vi har en dålig vana att ofta äta ute i vardagsrummet istället för köket men här finns ju både tv och dator och i köket har vi hmm ja ett bord. när frukosten var färdig satte jag mig ner på ett 20 dollars bord och väntade på att bordet skulle bli fullt.
Igår natt så blåste det väldigt mycket i mellan Sverige och vi här blev också drabbade lite datorn stängdes av helt plötsligt och de måste ha berott på vädret..

Första turneringen för dagen

Ofta blir de många som spelar ganska tight på dem här borden så även denna gång jag fick 46 på BB och fick bara en syn av Small blind så vi fick titta på floppen 456 han betta 40 jag syna turn 6 han checkade jag betta 80 han syna direkt river kom 4 så ja KÅK han betta 40 i denna pott jag höjde till 150 han synade och jag vann handen tack. när vi kom up i blindsen ramla en ut med 77 mot JJ. lite senare var de ännu en spelares tur då båda ena höjde en syna floppen kom J10Q båda gick all in och de visade AA och 1010 essen hade mindre marker och fick ingen hjälp på turn eller river och lämnade oss tre kvar. Jag som hade vart ganska stilla sittande hade nu minst marker och gick all in på A 10 och fick en syn av BB som hade K4. Floppen kom K78 och turn 5 river 4 så jag var ute.

Första turneringen minus 2 $

Nu känner jag mig något varm i kläderna och startar igång en 50 dollars och hoppas på det bästa.

 

Andra turneingen 50 dollars


det började bra och Med KJ höjde jag till 120 och fick en syn floppen visade 10 6 J och med ett bet på 150 fick jag potten.  sedan fick jag 77 på bb och en syna mig jag checkade och hoppades kunna maskera min han floppen 472 bingo men han checkade jag med turn gav mig en 4 så nu har jag KÅK. Han betta nu 100 jag synade bara turn kom en Q hoppas han träffa den nu men nej han checka och jag betta 150 efter lite tänkande la han sig nåja de blev en liten pott men jag vann den iaf. Nu ledde jag och köpte lite blinds med starka händer. Efter ett tag höjdes blindsen mer o mer och en spelare föll ur och nu väntade alla på en shortstack skulle lämna oss också. Jag hitta AK och betta exakt de han hade kvar och han synade med J4 ingen träffa på bordet och nu var vi 3 kvar. En spelare åkte ur och dags för heads upp med blinds på 320/640. Efter ett par händer då ena gått all in och andra lagt sig gick han all in då jag hade A9 och synade han hade 10J floppen kom JQ4 turn 8 gav mig lite mer hopp på river men nej en 2 och jag kom tvåa

Andra platsen gav 20$

 


Dags att duscha och samla sig lite det är alltid bra med lite korta pauser så man inte blir sittande för länge det har jag läst mig till och har tight efter och de har faktiskt visa sig vara positivt för min bankrulle att ta lite pauser och göra nått annat. Man spelar bäst när man är fullt koncentrerad och fokuserad.

 

 

 

Nästa turnering blev en 20 dollars dagens tredje

 

Började rätt så bra köpte lite händer och mina marker växte, sen var de dags AJ höjde 120 fick en syn floppen 497 jag betta halva potten han syna turn 7 jag trodde jag fortfarande ledde handen så jag la in 200 han syna och river gav 10 vad gör jag nu då jag betta 200 han syna och visade stolt ut K10 fick den på river jaha nej nya tag med nu 750 kvar. Fick inga händer alls och väntade hoppades på att nån skulle åka ut och en ramla ur på ett bad beat som inte var av denna värld en höjde till 120 han gick all in på sina 750 den andra syna, han som först gick all in visade AA och den andra JJ floppen kom A 10 9. Då trodde alla de var klart men på turn kom Q och river 8 så JJ fick stege ännu en runner runner på nätet. Med blindsen på 40/ 80 höjde en upp till 240 och ja hade QK synade och såg floppen K10J jag skulle agera först och beslöt mig till sist för att ställa in allt dvs bara 500 till han synade och hade A8. Turn gav mig en 9 och jag hade stege river kom 8 och jag dubbla upp. Lite senare åkte en till kille ut och de var bara tre kvar ja hitta 99 på SB och med blindsen på 160/320 så gick jag all in vikken otur att BB synade ner mig på AA ingen hjälp  på bordet och en tredje plats..

 

En tredje plats gav minus 2 $

 

Fjärde turneingen en 20 dollars

 

På BB 8 10 synade ens höjning och floppen kom 8 9 10 ok två par men ändå svår flopp jag bettade pott 80 han synade och turn Q jag bettade pott igen för att kanske få han tro att jag köpte på stegen men han höjde mig med 300 och jag la mig han hade nog stegen hoppas jag. Men två spelare åkte ut väldigt fort redan på första blindsnivån samma spelare slog ut båda så han hade rejält med marker. Jag fick A8 och han höjde som han gjorde nästan varje hand jag syna flopp 2 7 8 jag betta pott han höjde mig jag fundera inte ens utan ställde in allt han blixt syna på 7 8 aj han floppa två par jaja kom igen A turn visa 2 och river visade A yes dubblade upp mig.  Spelet flöt på men den tredje killen började torska mer och mer och när jag på BB hittade A9 och han bara syna mig gick jag all in han synade i tron att jag bluffade på K9 eller så syna han för att han var tvungen att dubbla. Flopp 8 6 4 turn 4 river 3 tack nu var han ute oh heads up. Jag har  K8 och höjde han, han synade och floppen kom 864 bara ruter jag satt ej på ruter kung och han betta pott jag höjde han jag har trots allt högsta paret. Han synade och turn kom klöver 10 han gick all in ja synade och han hade stegen 79.

En andra plats gav 8 $

 

Femte turneringen en 50 dollars

 

Satt på AQ och höjde till 80 fick en syn floppen KQJ  han checkade och jag betta 80 till han synade och turn kom  9 han checka igen och det gjorde jag med river 7 han checka jag med han vann på K2. fick QK på knappen och höjde till 105 fick syn av BB floppen kom A 3 7 han checkade jag betta 125 och han la sig. Man kan verkligen skrämma folk när A kommer köpte blindsen sen när ja höjde med AQ och är tillbaks på 1000 i marker. På sb hade jag K4 suited och en hade synat så jag limpade med. Floppen kom 4 4 6 bingo jag checkade BB checkade och tredje betta 40 jag synade bara och BB höjde till 140, nu sitter man här igen han fick se en gratis flopp och har troligen träffat sin 4 han kan leda på A4 eller 46 så jag gick all in han synade och visa 45 yes nu måste han träffa sin femma. Turn kom J och river en femma!!!!!! Ställer mig upp och skriker men ja sånt som händer jag har 125 kvar eftersom han hade mindre marker än mig och tittar ner på QQ kanske kan dubbla nu direkt en höjer till 160 och jag synar han visar pocket 8 och just nu så förlorar ja ju allt floppen kom 88A och turneringen slut för min del tar nog en paus nu eller nej kör en 20 till

 

Femte plats gav minus 55 $

 

Det blir istället ännu en 50 dollar dagens sjätte turnering

 

Börjar denna bra på SB 58 spader synar jag BB han checka floppen 67K och jag betta 40 han syna turn 9 där satt stegen ja betta 80 han syna river Q ja betta 105 han la sig fick i alla fall lite betalt. Efter att ha fått några små potter och blindsen höjs och ingen åker ut så ligger alla relativt jämt snart måste det hända nått. Mycket riktigt 66 mot QQ all in före floppen och 66 förlorade och har bara 270 kvar. Han har BB och jag sb och ja limpade med 89 s han checka och floppen kom 8 9 J bara hjärter ja gick all in han syna med Hjärter K och en 4 på turn kom hjärter A och han satte färgen och rivern en 4 ajaj nu har ja bara 950 kvar. Men köpte lite blinds med pocket 7 och pocket 9 och var uppe på 1150 nu när blindsen blir 80/160. Fick A9 klöver höjde till 400 och fick blindsen som nu ligger så högt att nu blir de action snart. Hittade AK på BB och sb gick all in jag synade han visa 33 floppen 10 J 4 turn A yes där satt den men river en trea inte sant jaja 450 kvar iaf. En åkte ur och nu 4 kvar. Från sb synade limpade jag med nu 3 st i denna hand jag hade 9 10 suited floppen 3 6 9 jag gick all in alla la sig 850 nu.. AK all in alla la sig 1300 nu BB 34 en gick all in en syna ja lägger mig. KK mot Q9  som har minst marker men flopen QQ5 och turn 9 och river A och fortfarande 4 kvar. Fick JJ och ställde in fick syn av A 9 och floppen visade A Q K a turn 3 river 3 och ja ute igen.

 

Fjärde plats gav minus 55$

 

Satte mig nu på en heads up match 20 dollars mot en från lidingö måste få en vinst nu

 

Sjunde turneringen alltså 20 dollar heads up

 

Här går de fort och kan inte skriva så många händer utan tar med dem viktiga. De blev en all in situation mellan min 66 mot hans A9 och han träffade A på floppen och ännu en förlust

 

Summa Minus 22 $

 

Åttonde turneringen en 50 dollars

 

Jag har nu gått minus 108 dollar idag och har haft rejäl otur. Började dåligt med att syna på QJ och floppen kom en J så  jag betta var på han gick all in fick lov att lägga mig. Men vann upp mig på 88 när jag syna och floppen kom 9 4 5 tre spelade första checka jag betta 120 fick en syn turn kom en 6 jag betta 200 han la sig. Nästa hand åkte första personen ut och bara 4 kvar nu och en sitter med bara 450 kvar själv har jag 935. men shortstacken dubbla upp sig och låg nu lika med mig. Men det blev en annan som åkte ut före och nu är vi nere till 3 spelare.

Ännu en gång blev de en coinflip och jag hade AK han hade QQ ingen tur för mig denna gång heller och en tredje plats

 

Nionde turneringen blir en till 50 dollars

 

Ligger nu minus 113 dollar idag men tar nya tag måste ju vinna en coinflip snart.

 

Hade 57 på bb två limpade och floppen kom 55Q tack jag checkade nästa betta 65 nästa syna jag höjde till 200 han gick all n på sina 350 jag syna han hade Q5 och jag drog dött. Snacka om fel kort vid fel tillfälle. Denna turnering var inte min heller fyra kvar gick all in på A7 fick syn av K4 floppen kom en K och han satte sedan färgen och ännu en förlust

 

Fjärde plats gav minus 55 dollar

 

Tionde blir ännu en 50 dollars

 

Fick AA i början och höjde upp 120 fick två syn och floppen kom 4 7 J bara spader jag satt på spader A också och betta 120 igen båda la sig hmm jag kanske skulle checkat. Man måste ligga bättre än vad jag gör i början så spelar inte lika tight denna höjer med 10 J och A2 de visar sig att många lägger sig nu i början. Men de kan kosta om man får en reraise och jag gick som en jojo tills jag hade 1500 då tänkte ja nu blir de tight igen. Men med blindsen nu på 80/160 kan allt hända efter att dem köpt mina blinds med all in move var ja snabbt nere på 1100. fick sen 22 och en kille med 500 gick all in jag syna han hade K5 floppen kom K54 så var de kört ännu en coinflip förlust. Nästa hand fick jag JJ gick all in A9 syna inget A och ja dubbla upp mig nästa hand åkte en ur nu bara 3 kvar. Jag Fick AA och gick all in hoppas nån synar nej men ändå blinds på 160/320 nästa hand 22 en gick all in jag syna han hade QK nu då en coinflip vinst snälla. Floppen 6 9 4 turn 10 och river J han satte sin stege på sista jaha men iaf 450 kvar. Q10 en gick all in jag syna han hade K5 och floppen 289 turn J river 5 jaha trea igen.

 

Tredje plats gav minus 5dollar

 

Elfte turneringen en 50 dollars

 

173 minus och snart dags för mat, detta blir sista sen käka hoppas på mer tur ikväll.

Denna började med lite mer action än vanligt och två stycken hamna under 500 redan första blindsnivån.  Två åkte ur och jag låg långt efer de två som ledde gick all in på 66 fick syn av KK ingen hjälp och en tredje plats.

 

Tredjeplats gav minus 5 $

 

Med minus 178 dollar stter jag mig och äter lite lax kommer tillbax ikväll hej hå


 


Efter laxen blev de väldigt många turneringar och de gick inte bättre efter maten har beslutat mig för att inte skriva så utförligt för varje turnering kommer ta så lång tid då. Jag kommer kanske kommenter någon men inte alla fast  varje dag uppdaterar jag iaf resultaten.

Vilken vändnng de blev på natten, jag satt uppe tills klockan var lite över 4 på natten och var inne på kanske min 45 turnering denna dag. Jag var nere på ungefär 1700 svenska kronor kvar på kontot när de äntligen vände. Jag höll nästan på att tvivla på att detta poker projekt inte skulle gå vägen då jag helt plötsligt vann varje hand som jag spelade dagen slutade meb att jag var uppe på 601 dollar det motsvarar ungefär 400 kr.


Syns imorn igen


Detta är jag

Lite snabb fakta om mig

Namn:                Peter Baggström
Födelsedatum:   19850102
Civilstatus:        Sambo
                                    Gör om dagarna:

Pluggar till idrottslärare på lärarhögskolan i stockholm snart pluggat ett år.
På fritiden blir de en hel del poker men hinner även med att umgås med vänner och flickvännen.
Film musik och sport är intressen som ligger varmt om hjärtat och när de nalkas helg händer det att man festar en hel del.
 
Jag har lite udda kunskaper som jag hoppas kommer att ha nytta av här kommer lite onödig fakta

Kan alla världens huvudstäder
Har nästan svenskt rekord på Mario Cart
Kan öppna flaskor med tänderna
Har haft 13 rätt på stryktipset
Håller på att lära mig alla världens flaggor
Kan säga Mamma Pappa väldigt fort
har kommit 21 i unga aktiespararna av cirka 20 000 deltagare
Har vunnit skol Dm i schack
Kommit 9 i Skol SM i schack


Om jag skulle besriva mig med tre ord skulle de nog bli Glad, positiv och social.
Poker 1 ( 9 januari)

Dagen börjades med en sit and go på 5 personer insats 20 dollar pluss 2 dollar rake som Pokersidan tar i avgift.  JAg spelar väldigt ofta dessa små tuneringar som även kallas grytor med insats på 20 eller 50 dollar.
Prispengarna för dessa är följande

20 dollar
                           50dollar
1) 50$                                1) 125$
2) 30$                                2) 75$
3) 20$                                3) 50$

Det händer även att jag spelar cash game både omaha och vanlig texas holdem. Stora tunerigar spelar jag ett par i veckan och även ett spel som kallas Rounders, det fungerar som ett pyramidspel där ett visst antal spelare går vidare rond efter rond tills man är framme vid finalen där pengarna finns att hämta.


Dagens första spel var altltså Sit and go på 20$. Turneringen går ganska fort de är blinds höjning var 10 giv och man startar på 1500 och första nivån är 10/20. Det gäller alltså att komma bland de 3 bästa för att få priv dvs:det är bara 2 som förlorar. Ganska fort åkte en spelare ut när han gick all in på ett färgdrag och fick syn av vå par på floppen. Efter de blev de tight spel ingen ville komma fyra och förlora, när jag plockade A 10 på BB fick ja en raise av chipledaren och jag synade, floppen visade A 10 J lycko flopp för mig jag bettade pott dvs 160 var på han höjde till 400 jag såg ingen annan utväg än att ställa in allt. Han synade och visa KJ konstigt move av han kan tyckas men med en J på turn gav gan segern och min första turnering för dagen  blev alltså förlust minus 22$

Andra tuneringen blev en 50 dollars,

det startade ganska bra blindsen blev höga och jag höjde på knappen med A8 jag hade 1000 kvar och en synade min höjning till 225 och hade bara 300 kvar efter de.
floppen visade J87 han gick all in jag synade han satt på K 10. Turn kom en 9 och han hade sin stege med bara 300 kvar och blindsen på 80/ 160 fick ja gå all in näst ahand med 89 fick syn av A K fick tur denna gång o träffade 8 på floppen. efter de gick ja all in på 55 fick syn av kk, men med 4 hjärter på bordet fick jag färg och nu var jag med i matchen. En kille med lite marker hoppa all in ja syna med 88 och dem stod sig mot hans Q3. Nu bara 3 spelare kvar och pengarna ska fördelas, nu var de rejält höga blinds så en åkte ur fort och de var dags för heads up han ställde in direkt och ja såg ner på K 5 och synade han visade 89 och den visade sig vara oslagbar med floppen 567.

 En andra plats och inkasserar då 20$

Tredje tuneringen även den en 50 dollars:

Denna började lysande efter 2 floppade stegar en med J Q och en med 10 Q som visserligen inte gav så mycket betalt men ändå lite så jag var chipleader med 1400. På level 3 när blindsen ligger på 40/ 80 åkte första personen ut. Handen efter fick ja K J på big blind och en person syna ja checkade ner floppen 27J jag checkade och hoppades på att han skulle betta, det gjorde han 160 jag vänta ett tag sen syna jag turn 4 och det fanns inget färgdrag ute jag började med att endast beta 160 in i denna pott men han la sig direkt. Nu hade jag 1800 och låg delad etta då jag fick 66 på knappen höjde upp till 400 och det räckte fick bägge blindsen. Blinds höjning och nu var en nära att åka ur han satt precis innan mig och gick all in från sin small blind med 400 det kosta bara 240 till för mig eftersom jag hade BB på 160 jag såg ner på 79 suited och eftersom jag hade mycket market tog jag synen han visade 69 och jag log för mig själv. Bara en 6 kan rädda honom eller en svår hittad färg eller stege. Inget som hjälpte han innan rivern skulle komma och naturligvis var de hjärter 6. Typiskt alla ville ju ha ut nummer fyra men han klarade ännu en all in och nu låg alla fyra relativt jämt då jag hittade AQ på BB, två första la sig och killen på SB gick all in och tänkte troligtvis bara köpa min BB dumt gjort jag synade och han visade Q7. På floppen kom ett underbart A och äntligen var han ute. Med tre spelare kvar och jag som chipleader på 2500 dvs hälten av alla marker ute såg på när de andra två gick all in och ena åkte ur. Dags för heads up och han gick all in direkt första handen och jag hade QK suited och kände att jag faktiskt redan innan flopp skulle leda. han visade 47 väldigt konstigt men jag tackade för den handen ända tills jag fick se floppen 456 nu såg de inte ljust ut men på turn kom det en K som räddade mig och rivern visade A och dagens första tunerings seger var ett faktum.
Första platsen gav mig 70$.

Klockan är kvart över 6 och jag har hunnit med att äta när de nu är dags för min fjärde tunering som blir en 20 dollars efter det är det min tur att diska hemma.
Denna började väldigt bra jag höjde med 88 på BB till 80 och fick två syn floppen visade 67K första checkade och ja betta 120 dvs halva potten och båda la sig. Lite senare fick jag 88 igen på BB och en höjde till 80 Sb syna och även jag floppen visade denna gång 235 första checkade och ja betta 180 denna gång tredje personen gick all in fold på small blind och min tur att agera. Tänkte ett litet tag och la mig han visade stolt upp KK. Många spelare vill visa sina händer på denna nivå, varför de vet jag inte i denna situation blev jag bara glad och det stärker mig för jag gjorde ju något bra. Vidare i tuneringen och jag plockade upp AJ på knappen på blindsen 40/80 jefter de två första la sig höjde ja upp till 280 en rejäl höjning men ville helst bara ha blindsen. Den personen som visade KK förra gången gick direkt all in, jag tänkte ett tag men pga av han visade handen förra gången tror jag att han spelar all in på sina bra kort och tog beslutet att lägga mig denna gång visade han upp KK igen väldigtr konstigt spelar men nu ligger ja illa till med bara 580 kvar och sist av alla. En spelare åkte ur efter hans AQ inte höll mot AK. På BB 160 fick jag AJ igen SB synade och jag gick all in han synade och hade 88 detta är ett så kallat coinflip där det ungefär är 50/50 vem som vinner egentligen leder nog 88 denna med 52% /48%.Men det spelar ingen roll för floppen visade J23 och jag dubblade upp. Efter ett tag var ännu en spelare ute och nu var de bara tre kvar och skönt var ju de jag ställde in på 77 fick syn av JJ och åkte ur på tredje plats.

Tredje platsen blev minus 2$

Nu väntar disken och en paus i spelandet hitils är de pluss 68$

Sista tuneringen för kvällen fick lov att bli en 20 dollars sit and go. Alla spelade väldigt tight tills jag såg ner på A8 på small blind och alla andra limpade med (synade big blind). floppen kom QJ8 och jag snackade först och checkade och hoppades på ett gratis kort sagt och gjort det blev round check. På turn kom ännu en 8 och nu satte jag min triss och bettade pott 100 fick en syn och dem andra la sig. River kom en K och jag funderade på vad han kan ha men trodde jag ledde och bettade 150 dvs halva potten var på han höjde mig till totalt 300 jag synade och han visade A 10 och han satte stege på river. Ett tag senare fick jag KJ på BB och sb synade och jag höjde direkt till 120 han synade efter viss tänkande. Floppen kom K36 och han skulle snacka först och han gick all in direkt med sina 300 jag som hade drygt 800 kvar synade och han visade 67 turn kom A och river oxå A. Han åke ur och nu är vi bara 4 kvar, sitter nu på 88 och en höjer till 240 och jag synade floppen kom A23 och han betta 400 direkt och jag måste lägga mig. Med väldigt höga blinds och jag på sista plats med bara 450 kvar och när jag fick BB på 160 57 i spader. small blind synade mig och jag checkade floppen kom AK4 med två spader han checkade och jag trodde ja kunde köpa potten här trodde inte han hade varken A eller K eftersom då hade han nog höjt mig från början. Jag gick all in men han synade och hade K7. Turn kom en 2 och nu fick jag även chansen på stege på river men det kom en Q som inte var spader och kvällen avslutades med en fjärde plats.

Denna tunering gav mig minus 22$


Dagens slutade med 56$ pluss

Jag & MIn Älskling

Ja & MIn Älskling

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


 

Min blogg kommer att handla mycket om Poker men även lite annat smått och gott som kan vara kul att läsa.
Jag kommer att skriva hur de går för mitt pokerspelande men även lite annat jag gör om dagarna.
Jag spelar mest på Nordicbet och har nyligen satt in 4500 tusen och får se nu hur de växer.
Ni får gärna göra inlägg om ni har frågor om poker eller vill diskutera lite händer eller bara snacka allmänt om Poker.

Så klockan 14.00 startar första dagen i mitt poker projekt här på bloggen.

//Syns på poker bordet