27 April

SNart slut på denna månad och nu väntar en kort VFU vecka sen bär de av hem igen till Sura..
Idag har det vart lite live poker och i helgen var de utgång som vanligt på fredagen, vi firade palm att han lyckats hålla sig i liv i ännu ett år.
På onsdag är det valborg och inte mye planerat men nått händer väll alltid lite grill lite öl lite dans o lite naket, DVS en vanlig onsdag kväll.
Snart får man sin lön från pokern oxå blir inte mye men 90 dollar som man kan trolla lite för.
Ikväll blir de väll lite tv tittande, ska nog gå o köpa mig en godbit nu

BVHH

Tisdagaen 15 April

Vfun är på full gång och de är hur kul som helst, idag hade jag själv hand om basketten med 7:1 7:2.
Allt flyter på förutom att ja ska egentligen plugga när man kommer hem men det skjter jag gärna åt sidan.

Min Älskling var här i sumpan över helgen och vi hittat på flera äventyr, vi cyklade säkert ett par mil under 2 dagar.
Vi var på solvalla och kika läget vi var i solna centrum och handla mm.

En riktig myshelg och jag längtar redan att få komma hem nästa helg, då har vi planerat att åka och bada i örebro får se hur de blir med det jag är af fest sugen.

Igår var jag o johan iväg o kikade på derbyt och det slutade som det brukar med att vi får skäll av poliserna denna gång för vi ville gå ut från Max hamburgerbar, vi blev visiterade och fotograferade av dem , men till slut släppte dem oss.

nu sitter jag hemma och tänkte lira lite poker denna månad är jag pluss 700 på nätet och 200 på live spel dvs 900 kr trots att jag tippade 300kr på Aik igår..

På drömelvan går det iaf bra och efter andra omgången leder jag fortfarnde och har faktiskt gjort ett litet ryck från övriga medlemmarna i min liga.


See you

7 april

Efter att ha varit hemma nu över helgen är jag nu tillbax till sumpan och idag har jag haft min första vfu dag.
I helgen var det födelsedags firande var Angelica, och vi bestämde oss att åka in tidigare till stan o sitta på Å innan.
kvällen var lyckad förutom att johan tappa bort sin mobil. På söndag lirade vi lite live poker jag plussa drygt 300 men johan tog hem 700 kr kul för han nu när han tappat sin mobil.
På kvällen var de mys söndag med Älsklingen, nu sitter ja o väntar på att hon ska ringa..

Vann nyss lite pengar på Linköping seger har 650 kr på nordic satte in 350 i förrigår..

2 April

Ojoj igår blev de vinst på tippset igen ja fick n flera lappar kika själva

Roma-Man U    2
Malmö-Brynäs   1
Mora-Leksand   1
Västerås-Rögle 2

Vinst 438kr

Scal-Barca       2
Roma-Man u   2
Mif-Bif                1
Mora-Leks         1

vinst 406 kr ..


Roma-Man u 2
Mora-Leks 1
Vik-Rög 2

.Vinst 605 .


Roma-Man u 2
schalke-Barca 2


vinst 300 kr


Sammanlagt blev det en vinst på 1600 när jag räknar bort för det jag tippat för.
Just nu ligger jag på 1950 så sammanlagt plus 1450 gick alltså lite minus på pokern.

idag har jag vart ledig så jag tog mig en promenad i det varma vädret till Solna Centrum och köpte presenter till Ica som fyller år på Tors, och festen är på Lördag.

Ikväll blir de Cl och jag ska ta mig en funderare på vad tippset hamnar ikväll, nu blir de poker

heppårre

1 April

Stora ljugdagen är här nu får man luras hur mycket man vill men det ja skriver här är 100 % sant.
Tog ut alla pengar från expekt och lirar nu på nordicbet vann nyss 43 dollar som jag kanske ska  bygga upp lt etill och sedan tippa på Cl ikväll. Pokern hitils i år räknade jag nyss ut det ser ut så här

Januari= 3000
Februari= 1300
Mars= 3700

det blir 8000 på 3 månader får väll ändå vara rätt godkänt va.

Idag har jag vart hemma lektionen var instäld imorse och jag strunta i den andra kl 13.00 har lite ont i huvudet faktiskt.
imorgon är jag kanske ledig har inte hört nått annat men man vet aldrig med vårt schema.
Snart kommer johan hem då ska vi gå o handla mat och ikväll blir  de Cl och poker för min del.

Nu ska ja testa nordicbet igen tat lugnt

31 mars

Efter en tung månad för pokerspelandet denna månad avslutade jag den på bästa möjliga sätt.Boris kom hem denna helg och eftersom alla andra hade åkt sin väg eller jobbade blev det ingen utgång denna helg. Vi passade på att på lördagskvällen åka till Hallstahammar och lira lite cashgame  med blindsen2/4 kr. Vi gick in med 400 kr var och det blev bara jag Minda Boris och två spelare till. Efter dryga 5 timmar låg jag plus 900 kr så där avrundade jag kvällen. Väl hemma blev det lite cash på Expekt 0.5/1 och efter 2 timmar där hade jag tagit mig från 70 till 190 dollar, så jag plockade ut lite pengar till banken så jag just nu bara lirar med plus pengar på den klienten. Söndags morgonen blev det 25 dollar på att Sverige skulle slå Kroatien i os kvalet i handboll men handicap minus 1. 24 22 till Sverige och ett antal vunna heads up så ligger ja nu på 240 dollar dryga 1500 kr. På kvällen var det dags igen livepoker hos Ludde efter att torskat första inköpet på 220 kr mot Manges 4 outsare köpte jag in 300 nya och pang pang pang så var jag uppe på 1800 dvs plus 1300 kr. Efter detta var det bara hem och räkna pengar plussat 2200 på live poker och dryga 1500 på nätet en bra avslutning på denna månad.

 

Just nu sitter jag på tåget på väg till skolan och ännu en vecka i Sumpan denna vecka kommer det bli mycket av det efterlängtade Cl spelet på Iss.  Ikväll är det också allsvensk premiär för blåvit blir nog ett tipps på dem. Igår hände fler sommartäcken än att man ändra klockan till just sommartid jag Johanna och Ica gick och handla varsin glass på konsum och inte bara det på vägen hem fick jag en måsskit i nacken, en ända fågel så långt ögat kunde se och den skulle träffa just mig man kan inte mer än att skratta åt det.