Snart Julkul

Ja nu börjar det närna sig jul och så gott som alla klappar är köpta.
Igår var vi i gustavsvik o bada o dona, blev en rolig dag med många skratt och blåmärken.
Idag ska de bli poker hos bark och fter det vet ja inte riktigt vad det blir..
Klockan 6 ska vi vara där och jag måste förbi banken o hämta en carl von, Boris kommer förbi här innan och ville testa guitarr hero får se när han dyker upp

Dagen Låt:

Queen- Living on my own

JulLov

Nu har det gått flera dagar igen sen jag skrev sist och nu har det hänt en massa saker.

1) Jag fick tillbax min tenta på förra Kursen och denna klarade jag med bravud.

2) Kom in på min nästa kurs dvs specialiserngs idrott

3) Fått ny bostad, vi hamnade till slut i Flemmingsberg i en student 2a på 37 kvadrat. Hyran är på 3700 och då ingår el och bredband, billigare kan de knappt bli.

4) Nu har jag JulLov så nu ska jag bara slappa i tre veckor :D

Hade skönt

Sammanfattning

En vecka har gått sedan senaste inlägget här på pokerbloggen och nu ska jag räka ihop hur det har gått på de olika sajterna. På nordic där jag nästan bara tippar nu för tiden har jag fått in lite lappar på Nhl matcherna och lite annat smått och gott, och på fulltilt är jag het igen. Men nu när jag räknar ihop månaden på nordic är det faktiskt varken plus eller minus, mye pga av ett par hundra lappar som jag torskat på Sveriges damer. På Fulltitl är jag plus 70 dollar på det jag tagit ut men har 160 dollar kvar som bara är plus pengar så det blir 230 sammanlagt.

Nu ska jag lira lite heads up sedan käka frulle duscha sen ska ja fundera om ja ska gå till solna det tar ju så lång tid...

En vecka

Nu är de över en vecka sen man skrev i sin blogg så nu har de hänt mye sen sist.
På denna vecka har det gått åt 2 dagar åt att julhandla och det har blivit mye klappar har handlat för 940 kr till Johanna och de är bara den 11 idag så det kan bli mer. Men våran mysiga julafton vi har tillsammans är nästan de man längtar mest till på julen. I måndags var det Em-krönikan på tv och ännu en gång gick den på tv4 så 1 timmes program blev bara 45 pga av den jäkla reklamen, men dem fick med mye och den var helt klart värd att se. Det fanns vissa mål man hade glömt bort och vissa man längtade att få se igen. Det man saknade var lite blandning av snygga räddningar, finter och missar och sedan ville jag gärna ha sett en drömelva. I skolan har det vart rätt lugnt men idag skulle jag egentligen ha vart på seminarium men eftersom jag somna runt halv 5 igår så råkade jag sova över den. Nu måste jag skriva ett A4 och skicka in till nästa gång, men det kan det vara värt eftersom jag vann runt 160 dollar igår natt.

Förra helgen blev det ännu en två dagars som började med fest hos ica på fred då vi sjöng singstar och dragg grogg som vanligt, det blev till slut jag Bark och Pettri som hamnade på BMB och vinglade omkring där tills vi tog en taxi hem.
På Lördag var det dags igen jag Bark och Ida satt hemma hos Bark och söp dit kom sedan Fronda och stoffe och tog nån öl, jag blev kvar rätt länge där vi satt och sjöng och snacka skit var inte hemma förrän 4.

Imorgon är det nog bestämt att det blir julkrubb hemma hos eve, det blir Eve jag Johanna Bark Ica Pettri se vet ja inga mer men det blir mat idol snacka och inte en droppe alkohol det tar vi på Lördag.
På lördag är det fest hemma hos Linda och hon har bjudit 65 pers får se hur många som kommer, hon fyller 23 lilla Linda och jag har köpt lite presenter till henne som jag hoppas hon blir glad för. Sen får vi se om vi stannar där hela kvällen eller om vi kryper ner till stan.

Jag är rätt sugen att gå ner till solna centrum och kika efter nån skjorta eller dylikt att ha på sig på Lördag, får se om man orkar upp ur sängen och gå dit.. hör av mig senare hade Gött Hej

Vardag

En vanlig vardag i mitt liv när jag bor i Sumpan.

08.00 Klockan ringer och jag snoozar alltid i nio minuter innan jag går upp och tar en snabb dusch samtidigt som ögonen öppnas och kroppen frisknar till

08.30 Någon frukost hinner jag nästan aldrig med utan gör i ordning mig i badrummet och sedan går jag ner till tuben och åker till skolan på Thorildsplan, ett byte måste göras på Fridhemsplan och är framme vid skolan tio i 9

09.00. Nu väntar ett 3 timmars seminarium som man försöker sig koncentrera sig på men an gör aldrig mer än vad man behöver och man mer eller mindre bara väntar ut tiden.

12.00. Äntligen slut och snabbt tar man sig till tuben för att komma hem och vid det här läget är man rätt hungrig.

12.30 Väl hemma brukar de oftast bli nån lätt lagad lunch typ. Gorbys, korv med mos/pasta eller ett mackrace det händer även att man har fått med sig nån matlåda av Mamma som man kan värma och äta.

13.00 Nu är det dag för första passet poker, vinner ett antal dollar på Fulltilt och kikar på dagen oddsprogram på nordicbet, kastar in nån hundra lapp där och skapar ett par kuponger, blir många om det är CL eller nått liknande den dagen. Samtidigt som detta görs går musiken hela tiden i öronen och teven är på fast egentligen ingen kollar på den.

16.00 Efter ett par timmar kan man få för sig att gå och handla eller att lira lite tevespel om playstationkonsollen är här.

18.00: Nu brukar man börja bli hungrig och då lagas mat ofta nått simpelt, det kan även ibland bli så at det blir nått köpmat men de händer oftast när det är nån match på tv som man ska kolla på senare på kvällen.

19.00 Nu börjar hockey eller innebandy som får stå på samtidigt som man lirar Poker.

21.30 Hockeyn är slut och man tar sig en macka och tänker fan man skulle ju tippat så egentligen, fast man vinner ju oxå ibland då är man bara Glad :d

22.00. Om man har nått att göra till skolan görs det lite snabbt runt denna timme och man ägnar max 1 timme åt denna aktivitet och sedan återgår man till pokern

23.00 Här brukar man gå med i någon lite större turnering samtidigt som man lirar sina 20 dollars heads up matcher.
Samtidigt har man tid att kika lite på facebook och snacka med vännerna på msn. Musik spelas i hörlurarna och helgen planeras med vänner på msn. Oftast om vilken da det ska festas på :=9
På tv är det Poker After Dark eller CSI som gäller och även Seinfeld lite tidigare runt 22.25

02.00 Runt denna timme är det dags att stänga ner datorn och se hur mye man gått plus. 7000 delat på 30 är 235 och de blir 29 dollar så snittar man de blir de hyfsad månadslön.

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ


November slut

Jaha då var första månaden slut på pokerbloggen och detta blev summan av kademumman.

Nordicbet- 500 kr minus
FullTilt- 468$ plus
Svenska Spel-3900 kr plus


En hel OK Månad måste man ju säga eftersom dollarn stod i runt 7.5/8.0 så är det ungefär plus 7000 kr, får se hur nästa månad blir och den har redan börjat och Fulltilt rullar på i samma riktning som förra månaden där är jag just nu upp 140 dollar, men på Nordic tippade jag bort 250 kr igår.

Dag 1:---------
Dag 2:

Fulltilt plus 50$
Nordicbet minus 250 kr=
Sammanlagt Plus :150 kr
Dag 3:
Fulltil plus:0
Nordicbet 0
Sammanlagt : 0
Totalt December: 150 kr
Dag 4
Fulltil plus____
Nordicbet __________
sammanlagt : ____
Totalt December:______Guitarr Hero World Tour

Jaha så var det köpt, jag och Johanna var inne och köpte lite julklappar då passade jag på att införskaffa GHWT.
Så nu har man suttit inne och trummat och gurat hela helgen. Eftersom jag har supit sönder den övre magmunnen avstod jag från alkohol denna helg och hoppas att kroppen kan heala sig själv med hjälp av mitt konstanta drickande av ProViva.
Imorgon ska jag tillbax till Sundbyberg och föreläsning, sen ska man läsa lite till seminariet på tisdag.


Skepp ohoj