En vecka

Nu är de över en vecka sen man skrev i sin blogg så nu har de hänt mye sen sist.
På denna vecka har det gått åt 2 dagar åt att julhandla och det har blivit mye klappar har handlat för 940 kr till Johanna och de är bara den 11 idag så det kan bli mer. Men våran mysiga julafton vi har tillsammans är nästan de man längtar mest till på julen. I måndags var det Em-krönikan på tv och ännu en gång gick den på tv4 så 1 timmes program blev bara 45 pga av den jäkla reklamen, men dem fick med mye och den var helt klart värd att se. Det fanns vissa mål man hade glömt bort och vissa man längtade att få se igen. Det man saknade var lite blandning av snygga räddningar, finter och missar och sedan ville jag gärna ha sett en drömelva. I skolan har det vart rätt lugnt men idag skulle jag egentligen ha vart på seminarium men eftersom jag somna runt halv 5 igår så råkade jag sova över den. Nu måste jag skriva ett A4 och skicka in till nästa gång, men det kan det vara värt eftersom jag vann runt 160 dollar igår natt.

Förra helgen blev det ännu en två dagars som började med fest hos ica på fred då vi sjöng singstar och dragg grogg som vanligt, det blev till slut jag Bark och Pettri som hamnade på BMB och vinglade omkring där tills vi tog en taxi hem.
På Lördag var det dags igen jag Bark och Ida satt hemma hos Bark och söp dit kom sedan Fronda och stoffe och tog nån öl, jag blev kvar rätt länge där vi satt och sjöng och snacka skit var inte hemma förrän 4.

Imorgon är det nog bestämt att det blir julkrubb hemma hos eve, det blir Eve jag Johanna Bark Ica Pettri se vet ja inga mer men det blir mat idol snacka och inte en droppe alkohol det tar vi på Lördag.
På lördag är det fest hemma hos Linda och hon har bjudit 65 pers får se hur många som kommer, hon fyller 23 lilla Linda och jag har köpt lite presenter till henne som jag hoppas hon blir glad för. Sen får vi se om vi stannar där hela kvällen eller om vi kryper ner till stan.

Jag är rätt sugen att gå ner till solna centrum och kika efter nån skjorta eller dylikt att ha på sig på Lördag, får se om man orkar upp ur sängen och gå dit.. hör av mig senare hade Gött Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback