Fred 29 freb

Jaha då var de skottdagen och man får säga grattis till dem som fyller år idag för dem har ju bara födelsedag vart fjärde år(samma år som de är fotbolls em och sommar os). Idag var de tenta skrivning för mig i skiodor grejen, det var totalt 5 frågaor och de kändes som jag hade kolla på dem alla. Så nu är jag i sura och ska partaja lite i västerås med jocke micke grop johanna ica.

jag har just avslutat ett pokerarti som var helt sjukt jag gick endast on med 300 kr eftersom jag hällt i mig 3 cider efter många läggningar fick jag AK och han på BB hade nyligen torksat en stor hand och  var nere på 22 dollar jag hade dryga 50 och höjde till 2.75 han syna och floppen visade A 7 9 han betta ut 5 dollar och jag tänkte ett tag och synade bara turn A hmm ok han betta nu 10 dollar och jag gick all in på hans resterande 5 dollar han synade rivern visade J och han slänge upp AJ jaja tur tur nu är ja nere på 24 dollar och plockade hem lite små potter och va nu uppe i 32 då jag fick J7 i ruter på knappen höjde samma person igen upp till 2 dollar han syna floppen visade  3 5 7 med två ruter han checka jag betta 4 han höjde till 10 och ja gick all in han synade hoppas att ja får in min färg nu då,  turn 9 ingen ruter river 3 inte de heller ruter kan min 7a stå sig han visar stolt upp J3 utdragen igen mot en 3 outare.
 Ingen rolig historia de där men nu blir de festa loss hej hå
denna månad böev de totalt sett pluss drygt 4000 på pokern och imorngon får jag min rake på 140 dollar.

Tisdagen 26 Februari

Nu börjar de det ta längre tid mellan varje inlägg här får skärpa mig lite.
Nu sitter jag iaf i Sumpan och johan är och tränar fotboll, denna vecka är de rätt lugnt i skolan men jag har tenta på fred om skidåkning. Denna helg som nyss var har jag och johanna vart i Borlänge och badat på badpalatset och senare den kvällen blev de råttatouille eller vad den heter.
Annars denna helg avgjordes På spåret och som jag anade pallade inte hoa hoa trycket och föll tungt i finalen mot Westerlaget.

Igår lirade vi livepoker hemma hos mig vi blev sammanlagt 7 st och jag fick mina 500 kr som mange var skyldig mig.
Det blev en hederlig cash NL dealer choice och efter dryga 3 timmar hade ja gått från 500 till 3950 kr, Love Live poker...

denna månad är ja nu då pluss ca: 4700 kr


Söndagen 17 Februari

Nu var det ett tag sen sist jag skrev nått här så här kommer en kort sammanfattning om vad som hänt denna vecka.
I skolan har de inte hänt så mycket skrivit klart vårt PM och ja sen inte så mycket mer.
igår hade vi en inflyttnings fest i sumpan 10 st blev vi till slut och kvällen blev lyckad fastän vi var på nått "jazzställe"
Fashion tror ja det hette, sömnen den natten blev lite lite eftersom vi sov 4 st i min säng 105 cm bred.
Annat som hände igår johan spydde ner toan boris spydde bakom en bil eftersom som han sa han var sjuk.


På pokern går de si så där torska 500 på expekt men lirar med pluss pengar på nordicbet nu,
tippat lite till kvällen på spanska matcher. Just nu lirar jag rounders och leder level 1 med 7 spelare kvar..

Sent 11 Februari

Har vart och lirat lite live poker hos ludde idag igen denna gång blev de en 200 kr sit and go med 6 deltagare.
vi bestämmde oss för 700 för ettan och 500 till tvån, för mig gick de trögt i början och halverade min stack på bara drygt 15 minuter. Bluffade senare ehm en pott och vann nån med AK sen rullade det på i bra tempo fick in mina drag och köpte bort dem andra när ja hade bra kort. Vann nån all in och slog ut en efter en trivs för närvarande mye bättre live än på nätet, live händer inte såna där knäppa saker som på nätet. Till slut var jag och elo i heads up som vanns av kim efter All in efter floppen 8JA jag AK och kim QK? 10 på turn och ingen Q på river och ja var ute men pluss 300 ändå.


Väl hemma igen satte jag mig ner på nordicbet med 850 kr jag hade vunnit lite innan ja stack till ludde, satte in 500+123 på banken och hade sen 36 dollar som ja bästämde mig för att lira chash för..
Första handen JJ en höjde jag reraise han la sig sen kom några dåliga händer som jag la men såg att en spelare var völdigt aggresiv och höjde mye och köpte mye. När jag fick QQ och han hade höjt så synade ja bara floppen 444 och i en pott på 5 dollar gick han all in 40 jag syna och såg turn A och river 7 och tror du inte han hade AQ en tre outare slog ut mig och internettpoker slår mig i ansiktet igen pluss 123 kr och 300 på live ger ändå 423 kr på en dag,,

sammanlagt är de väll nu då 1343 pluss denna månad

Måndag 11 Februari

Nu är det en vecka sen jag skrev här så här kommer en liten blogg om senaste veckan.
Jag har vart hemma i Surahammar i en vecka och ska till stockholm och bo där i en vecka.
här hemma har de inte hänt så mycket denna vecka har vart o fjärrlånat massa böcker och så till skolan.

Jag satte in 750 kr på nordicbet och efter en dag så satte ja tillbax 750 och på dem pluss pengarna så hade ja en massa otur med 11 all in förluster av 13 tex  AA mot K7 och A7 mot 25 efter floppen A72 var vi all in turn 5 river 5 sick eller? Vi lirade livepoker igår hos ludde och jag vann 920 kr, det blir tunnelbane kortet det..


Shipp

Måndag 4 Februari

Nuhar vi vart i den nya lägenheten i två nätter och idag ska jag och Johanna gå och kika i Solna Gallerian efter lite kläder och så.
Igår tog vi en tur ut till ikea och små handlade lite gardiner och batterier och så.
Idag ska vi oxå hitta en antennsladd till teven och nån skarvsladd kan oxå va bra att ha,,
Imorgon är de skola för mig sen är jag ledig ien vecka då ska vi hem till Sura och vila..

På pokern har det inte gått nått alls har inte ens satt in några pengar så Februari månad är just nu 0,0

Lördag 2 Februari

Dagen D har kommit, det är idag vi ska flytta in i sumpan.
Jag Johanna o mamma o pappa åker upp klockan halv 2 då är Johan redan där och han har fått in sina grejjer.
Dem senaste dagarna har jag spenderat med Palm och i skolan, jag och palm har lirat lite Ps2 och i skolan har vi lirat baskett och volleyboll.
Nu ska vi bo i stockholm tills tisdag då vi åker hem till sura och jär hemm ai en hel vecka pga att jag är ledig.


På pokern gick de inge bra jag torska en 500 och Januari månad gick i runda slängar 3000 kr upp, nu i frebruari har jag inte så mycket pengar ska nog slänga in 750 kr nu i början av månaden och hoppas kan trolla lite med dem.


Nej nu ska vi packa här hemma sen bär de av till stockholm...

Haj haj