11/6 Kreta

Nu har vi kommit fram till slutmalet Kreta och staden Heraklion. Sista dagen i Aten sa sov vi ganska lange och fick aka direkt till terminalen for att kopa biljetter till baten. Nar vi betalt dem sa gick vi direkt till baten och dar gick vi upp pa soldack som hade en underbar pool. Vi lag och solade och badade i nagra timmar, vi fick aven se delfiner simma langst baten >}. Efter badet sa at vi middag Peppe valde en val som visade sig inte va sa bra val kottet var ganska segt, Johanna tog ett sakert kort "dork" med pommes. Sedan blev det kortspel anda tills vi kom fram till Kreta. Val framme var klockan strax efter 22.00 och vi visste inte vart vi skulle och knappt vart vi var>}. EN tokig taxichaffor ville skjutsa ett hotell som vi kollat upp men det lag tydligen 6 mil utanfor och skulle kosta 400 kr for oss att bara ta oss dit. Vi valde att promenera upp mot city for att hitta ett annat alternativ. Vi gick in pa ett hotell och fragade i reseptionen om han visste nagot billigt boende i narheten, Han var valdigt trevlig och visade oss vagen till ett youth hostell. Detta stale kostade endast 25 Euro for 2st och val inne forstod vi varfor det var billigt. Vi mottes av en gigantisk typ grasugga vilket gjorde att vi inte vagade oss in pa toaletten. Vi baddade ner oss och somnade pa en gang for att sedan kunn avakna och lamna stallet. Dagen efter gick vi till ett internett caffe och bokade en natt pa hotell Sofia som lag cirka 2 km fran city, hotellet var lite dyrare men dem hade en pool. Det tog sin lilla tid att ga i varmen med vaskorna men vi hittade som vanligt fram och lade oss direkt vid poolen som vi inte lamnade pa hela dagen. Vi bestallde mat dit och hade det valdigt skont.
Idag har vi aven pratat med Lena och Lasse som aven dem befinner sig pa denna O. Vi har bestamt att vi ska aka till Rytmenhon imorgon och mota upp dem och bo pa ett billigt och fint hotell som dem redan bokat at oss.
Nu ska vi ut och kika runt lite runt hotellet sen blir de att softa pa balkongen och ha det nice.
Nu ar tagluffandet slut och nu vantar en vecka med bara sloande och solande det ar vi varda efter att ha sett 7 lander och 12 stader pa 22 dagar.

Aten - vi bodde bra pa ett hostell och hann se ratt mycket av staden, vi besokte bla Akropolis Olympiastadion (den gamla) och parlamentet. Det var valdigt varmt vilket gjorde att promenaderna inte blev lika langa som i tidigare stader. Vi kanner oss nojda med vistelsen i Aten.
Slutbetyg=6

Tycker vi har tappat lite lasare och speciellt kommentarer pa slutet, ar det bara att ni ar sloa eller har ni glomt oss >{..

Puss och hej ha en bra Kvall vi har inte glomt er dar hemma >D


Kommentarer
Postat av: Anonym

vi har glömt er...men det är medaljens baksida och priset man får betala för att lämna oss så länge....:-)

Nej då.....ni är såååååååååå saknade och bloggen läses men ofta från mobilen så då kan jag inte kommentera :-).....

Ser fram emot att snart ha er hemma igen :-)

Hälsa Lena och Lasse att katterna mår bra men dom åt inget dom första tre dagarna, och att disi tycker jag är helt dum i huvudet som inte fattar att hon vill ut på altan :-)Kram

2009-06-11 @ 18:14:13
Postat av: mormor

Skönt att höra att ni har nått slutmålet för er resa.Det kan nog vara skönt att bo på samma ställe en vecka. Vi saknar er.

kram

2009-06-11 @ 19:32:42
Postat av: Jonas

Vi läser hela tiden...loooovar. Är ni i sura helgen den kring den 27/6?

2009-06-11 @ 20:11:53
Postat av: Jessie

Åhh delfiner!?! Ni skojar. Fyy jag är så avis! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback