16/6 Kreta

OJojoj har sitter vi och har det helt underbart underbart! Har inte ens haft tid att skriva i bloggen. Men det vi har gjort ar att vi har badat, solat, solat, badat, atit, solat, sovit, varit och tittat pa asnor, kaniner, getter, papaglfar och sma hundvalpar. Vi fick ta med oss en valp hem men vi kom fram till att det skulle bli sa svart. Vi har ocksa varit pa en vattenpark med massa vattenrutschbanor. Pa hotellet finns det fullt av aktiviteter som haller peppe igang, minigolf, tennis, dart, vattenpolo, pingis m.m. UNderbart hotell och lage. Vi bor i en tvavaningslagenhet med egen terass och balkong, egna rum med egna toaletter, diskmaskin och toppskick pa allt. Utsikt over Hernosissos. Helt perfekt med andra ord.

Nu ska vi njuta av de sista dagarna, men vi ville sjalvklart skriva av oss till vara kara lasare.

MVH Vi fyra och Yassin

Mamma och Pappa halsar jatte mycket till alla, de har det toppen de med och deras tidigare vecka har fungerat jatte bra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det låter helt underbart.Grattis Johanna på födelsedagen. Det är väl fint att få fira den på Kreta.

2009-06-16 @ 18:29:50
Postat av: mormor

Mormor igen. Vad heter ert hotell och med vilken resebyrå är det.

2009-06-16 @ 18:41:57
Postat av: Eva den ej avundsjuka mostern....

jaha....ja det lät väl trevligt....hm....

men här är det oxå fint vet ni. Vi har oxå ätit, och häromdagen såg jag en fågel och en humla. Sen har jag två katter som jag får besöka varje dag. Har oxå balkong, egen toalett och diskmaskin och ser ut över hela mården.

SÅ sitt ni där långt långt borta och ha det bra. Och dessutom....är man inte hemma på sin födelsedag så får man stå sitt kast sen och inte komma och tro att man ska bli firad....

Men ha det så bra! och kom ihåg...JAG ÄR INTE BITTER!!!!

:-) :-) :-) :-)

2009-06-16 @ 19:59:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback