2/6 Nice

Nu sitter vi pa hotellet i Nice och vadret har ar helt underbart , denna dag har vi  tagit oss ner till stranden och gassat hela dagen. Gardagen strosade vi  runt i  staden och gjorde mat i det gemensamma koket pa hotellet. Det regnade lite men vi  hittade ett bautastort kopcenter dar vi spenderade 2-3 timmar. Ikvall blir det en sallad och en vinare och kanske lite smaparty t ill kvallen det ar  namligen m[nga som festar  har pa hotellet. Nice har mycket affarer och  barer  men tyvarr ingen sandstrand utan man ligger pa halv stora stenar ajaj..... Vi funderar att ta en svang forbi Monaco innan vi beger oss in i Italien men har inte  bestamt oss. Vi har ett par dagar till godo  nar vi ar i Rom sa ett stopp hinner vi nog med.

Cannes- I Cannes bjods vi pa alla mojliga vader fenomen vi kom i solsken och sedan kom det regn for att sen bli en  fin kvall. Tyvarr var vi dar pa en Sondag sa alla affarer  var stangda sa detg blev  fonstershopp kanske lika bra med tanke pa de priser det var i det flesta butikerna. Hotellet var bra skon sang och  1 min fran strand och shoppinggata
Slutbetyg= 7

Nice- Har har det vart toppen det anda minuset ar stenstrand men vadret har vart kanon  och Johanna har fatt shoppa i den enorma gallerian, Hostellet ar bra med fin uteplats och kok, vi betalade 450 var for 2 nights.
Slutbetyg=  8.5

Tack till alla er som laser och  ger kommentarer, saknar  er alla
Puss o kram Johanna och Peter

Kommentarer
Postat av: pappa lasse

hotellet på Kreta heter "village heights golf resort"

ha de gott

2009-06-03 @ 19:28:03
Postat av: Eve

Visst är det härligt att luffa! Här regnar det och är kallt igen, men efter regn kommer solsken. Förhoppningsvis till studenten! =D

Puss på er mina godingar

2009-06-04 @ 10:11:19
Postat av: Lena och Börje

Hejsan ungdomar !Det har varit roligt och lärorikt att läsa på Eran hemsida.Vi är glada att konstatera att det går så bra för Er.

Vi är nu i Kälarne i Jämtland och hälsar på hos Marrti och Runa.Just nu eldar vi på i bastun nervid sjön.

I morgon åker vi mot Sundsvall och sedan vidare hemmåt.Räknar med att komma hem på lördag.

Man får ju inte missa matchen.

Ha det så bra och passa på att fotografera mycket när ni nu har chansen.

Vi fortsätter att läsa Eran sida.

Hej och kram från Lena och Börje.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback