20/5 Køpenhamn

Hejhej, igår anlænde vi till danmarks huvudstad køpenhamn. Efter en lång tågresa børjade søkandet efter vårat hostel - city public hostel (bilder på deras hemsida), eftersom att peppe ær en utmærkt orienterare så hittade vi det ganska snabbt. Førsta kvællen blev en mysig kvællspromenad runt tivolit "tivoli" (dock utanfør då det var ganska dyrt att gå in). Den andra dagen beslutade vi oss før att ta oss till Sjøjungfru statyn som alla pratar om, det var en bit dit och vi stannade på många andra stællen och fick se vældigt mycket fint. Væl framme vid statyn blir johanna lætt besviken øver dess storlek då hon hade væntat sig något extra ordinært :) fick dock vældigt fina bilder! Sedan promenerade vi runt i "kastellet" som ær något gammalt bevarat område (læt fint, var fint). På vægen hem tog vi en snabb lunch, det blev en "danske pølse" var, sedan gick vi in på ett museum som hette guiness record museum. Dær fick vi læsa och prova på massa rekord som slagits runt om i værlden. I priset ingick æven att gå in på ett jætte konstigt mysteriskt museum med massa konstiga och læskiga saker, bilder kommer senare. Nu har vi precis ætit varsitt danske wienerbrøøøøød vilket var vældigt gott. Imorgon fortæstter resan mot amsterdam, vet ænnu inte vilken tid på dygnet vi ska åka.

Strålande væder med sol och blå himmel, lite moln men varmt!

Puss på er från Johanna och Peter

Kommentarer
Postat av: Jonas

København synes at være en dejlig plads

2009-05-20 @ 15:53:03
Postat av: Eva

Låter fantastiskt :-)...tack för uppdateringen...dennna sida kommer att följas slaviskt så det gäller att ni ligger i :-)



puss puss

2009-05-20 @ 16:47:33
Postat av: Jessie

Ahaa, så ni bokar biljetter till alla städer allteftersom? Tusan vad spännande! Jag följer er givetvis här i bloggen! Kærlig hilsen fra Dalarö som vi danskar skulle sagt ;P

Postat av: Eve & Rigas

Hejsan hoppsan nu är resan igång på riktigt, hoppas det känns! =P

Själv blir det resa till Amsterdam i Augusti. Lägenhet och fest är redan planerad! =)

Jag vet hur svårt det är att ta sig tid till att uppdatera när man resa så tänk inte på oss, bara NJUT!!

2009-05-20 @ 21:28:10
Postat av: Linda

Hejja!

Ha så mysigt. Hälsa alla ni sewr från mig? ;P

2009-05-20 @ 22:38:29
URL: http://kookies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback