31/5 Cannes

Igar kom vi fram till det forsta stoppet langst den franska rivieran som blev Toulon. Det var en valdigt lugn och liten hamnstad med manga fina restauranger langst vattnet. Vi blev bada fortjusta i denna stad. Hotellet var valdigt fint och hade till och med ett badkar som vi sjalvklart anvande oss av pa kvallen >D. Men innan badet skulle vi saklart ata nagonting och vi satte oss pa en restaurang nere vid hamnen, vi tittade pa menyerna och johanna bestamnde sig for pasta och kyckling och peppe tog MUSSLOR. Han fick in en jatte stor tallrik med massa musslor pommes och curryorientalesdressing, han var mycket nojd med detta. Idag satt vi i en park innan vi lamnade Toulon dar vi sag ett gang konstiga manniskor som hade ett rollspel, det var en 20-25st manniskor som hade alla mojliga konstiga klader pa sig. Taget till Cannes tog endast 1,5h vilket var valdigt skont. Framme i Cannes bestamde vi oss for att ga ner pa stranden och sola, sa vi checkade in pa ett jatte fint hotell och lamnade vaskorna sen bytte vi om for ett strandbesok. Val nere vid stranden solade vi i ca 20min sen kom det en massa massa moln och det borjade att blasa. Vi bestamde oss istallet att ga langst stranden och strosa. Det lag en massa fina batar langst hamnen som vi beundrade, vi bestamde oss aven for att kopa en. Nu ska vi strosa vidare har i Cannes och vi hoppas pa finare vader imorgon da resan gar vidare mot Nice dar vi har bokat 2dagar pa ett fint hostel som ligger centralt och gangavstand till stranden (Hostel Baccarat i Nice).

Toulon
Om an vill ha det lite lugnare stad med farre manniskor ar detta ett bra alternativ. Efter att ha varit i Paris och Barcelona sa blev detta en avkopplande stad som anda hade allt vi behovde. Vi bodde pa hotellet Bonaparte som lag centralt och var valdigt billigt. Skon sang, stort och fracht plus att det hade badkar.
Slutbetyg: 7

Nu vill vi passa pa att saga grattis till vara kara mammor Lena+Leena pa mors dag!
Pussokram fran Johanna och Peter

Kommentarer
Postat av: mamma Lena löfgren

Så skönt det låter, tar ni "eran" båt över till Kreta då? nu när ni har en eller hur var det?

2009-05-31 @ 18:33:52
Postat av: Anonym

Knökigt att släpa med sig båten på tåget till Nice :-)Hostelltet i Nice ser väl mysigt ut :-) o fri internet tillgång i lobbyn....så nu ser vi fram emot nästa uppdatering...Många kramar från mig o kussarna :-)

2009-05-31 @ 23:02:12
Postat av: Eve

Här har det varit helt underbart väder mellan 24-29 grader med strålande sol och inte ett moln i sikte. TYVÄRR har jag jobbat mig genom dessa fina dar och mest fått sett solen genom fönster, knappt det. Men men, härligt att alla blir så glada och underbara när solen tittar fram :D Lite snurriga i huvet men det hör till ;)

Gud va tiden går fort! Men tar verkligen all tid ni har och gör något toppen med den. Fortsätt så! :D Pussar till er båda! Love U!

PS. Har ni fått mitt sms? DS.

2009-06-01 @ 22:29:00
Postat av: Jessie

Hur gör ni för att hitta alla dessa billiga och bra hotell hela tiden? :) Jag vill ha en europa-guide alá peppe och johanna när i kommer hem! :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback