Dag 4 22/5 Amsterdam

Nu sitter vi i en ombyggd kyrka, pa utsidan sag det ut som en helt vanlig kyrka men skenet bedrog, det var helt ombyggt till nagot stort informationscentrum dar man kunde lana datorn gratis. Den 15timmar langa tagresan gick valdigt smidigt, vi delade den med tva tjejer fran Frankrike, de var ocksa pa vag till amsterdam. vagen till Amsterdam blev nagot annorlunda mot vad vi trodde, det visade sig att den gick via munchen, ja alltsa at helt fel hall! Vi satt uppe och spelade kort en liten stund, kopte mat pa taget och sedan la vi oss. Vi hade turen och fick overslafen i kupen. Vi fick veta av tagkontrollanten att det skulle kliva pa en i Hamburg vid halv 1 pa natten, men vi markte inte av det. Vi vaknade runt 9 och at resterna av gardagens macka. Framme i Amsterdam borjade letandet efter nagonstans att bo, hade hort av Fransyskorna att manga stallen var fullbokade. Vi gick runt och fragade olika hotell om priser och ledighet men antingen var det for dyrt eller sa var det fullt. Tillslut hittade vi Hostel Meetingpoint dar en natt kostade 29Euro var vilket vi tyckte var bra!! Utsikten var over forvantan, man sag ut over Amsterdam centurm och vi har en kanal precis utanfor fonstret. Efter att ha hittat boendet kunde vi lugnt borja kolla in Amsterdam och se vad de har att bjuda pa. Vi sag pa kartan att det fanns ett Zoo. Vi tog oss dit och val dar sag vi massa spannade djur, allt ifran gamar till elefanter och aven en haj. Vara planer i Amsterdam ar att ata ute pa en restaurant ikvall och imorgon ska vi ta en turbat pa kanalerna runt staden, har hort att detta ska vara bra for att se sa mycket som mojligt utav staden. Imorgon tar vi oss vidare mot Paris. Vi ska i detta nu titta pa tagtider och boende.

Ha en bra dag!  DO E! (Hej da pa Hollanska)

Kommentarer
Postat av: Eva

Goten Taag....:-)

jag gick visst precis in i rättan tid :-)...precis vid uppdateringen !!

Låter mysigt där..o kanaler finns det ju liksom gott om där :-)Njuuuuut....puss puss

2009-05-22 @ 15:57:05
Postat av: Jonas

Står det coffeshop på dörren så gå inte in och ät inte brownies!

2009-05-22 @ 18:29:16
Postat av: Sica

Fasiken vad spännande allt låter :D Ni tar väl massa bilder också? :D Hoppas att det går smidigt att hitta boende även framöver.

Postat av: Eve

Hallojsan.. Skriver lite först. Hoppas ni njöt av Amsterdam och gick steget längre ;) Och hoppas att ni på kvällen tog en sväng genom Red Light District! Grymt att ha sett!

Tot Ziens! (Hej då, på återseende)

2009-05-27 @ 22:27:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback