BoMben

Ja det har fortsatt gått bra på tippset fick in bomben i tisdags Cl matcher, ett sent mål av Bendtner för Arsenal och 3261 kr kunde inkaseras. Har knappt spelat nått poker på Fulltilt på ett tag utan har testat SVS och de är många tomtar där, kommer att variera spelandet lite framöver. Kanske ska ta och skriva mina Bomben förslag i bloggen så ni kan få vara med och dela på den rättaraden. Idag var man inite så nära men man kan ju inte vara på topp jämt. Här kommer den nya uppdatering av hur det gått sedan 20 Oktoberg.

Nordicbet- 200 kr minus
FullTilt- 468$ plus
Svenska Spel-4400 kr plus

Groggys

Jaha vad har hänt sen senast då, Jo jag har skrivit en tenta som gick sådär nu väntar man på att få den rättad och hoppas på att inte behöva skriva om den. Annars har det vart som vanligt här i sumpan det har vart CL vecka så de har blivit mycket fotboll och innan käk med johan o palmen tacos och Pizza har de blivit denna vecka. Bomben small ju in igen till oddset 3261 kr kanon kanon, kan behövas i juletid. I morgon är de intruduktion till den nya kursen sen bär de iväg tll sura en lång helg börjar inte förän tis kl 13.00. Så i helgen är de planerat juleklappsköp och filmkväll på Fred, på lördag väntas de VV och PK  (Valge vin och Power king). Åkte precis ur en tunering på Svs på bubblan med AA mot 44 så är lite sur ska somna nu och drömma om att lappa till den jäveln som drog ut mig på den 2 outsaren...MUHAHAHAHAH

Plugg

Ja i helgen blev de som ofta nuförtiden en kväll med singstar och guitarr hero hemma hos Blarre.
Det dök upp rätt många där ocjh vi sjöng oss hesa tills sena natten.
Nästa helg kommer jag troligen hem till Sura igen då får vi se om det blir nått liknande då, kanske kan bli utgång då med tanke på att vi fått Lön/Studiebidrag.

Just nu sitter jag och pluggar inför tentan hoppas det går bra annars blir de omtensta i Januari, det har man ju inte tid med.
På torsdag börjar nästa kurs som är den sista i denna termin och det går rykten om att den ska vara den slappaste :).
Jag måste åka till sthlm imorn och hämta ett kvitto på att jag betalat kåravgiftn.

Nu ska ja återgå till läsandet BvhH

Uppdatering

FullTilt: Plus 468$

Nordicbet: Minus 200
Svenskaspel: Plus 800 kr

Hockey

Jaha igår så vandrade jag o Palmen ner till O learys här nere i sumpan och kikade på hockey och käkade  mat.
Jag körde en klassisk bacon burgare och Palm tog kyckling och biff i ett pitabröd med en massa sallad och dressing.
Maten var god men som vanligt gick inga utav våra kuponger in men vi bestämde att vi måste besöka detta matställe igen.
Bra mat bra underhållning och en god dryck, palm drack ett par öl och jag tog Oeze. Det är en drinkmix på redbull vodka och är hur suverän som helst om nån vet vart man kan få tag på denna får eller rättare sat måste denne pers meddela detta till mig snarast.

Tidigare på dagen var jag i skolan på arbetslagsmöte där vi skulle gå igenom våra observationer, jag kom trodde jag rätt så oförberedd men när alla hade kommit visade sig att jag hade mest koll på läget av alla,, ja så kan det vara.
Fick även betyg på förra arbetet jag fick ett C i den nya betygskalan vilket är som ett VG,, fan vilken pluggis man är..

Idag ska vi ha redovisning av våra observationer och prata ihop oss i nya tvärgrupper. Lektionen är mellan 13-16 sen ska ja tillbax till Tulegatan och vänta på att Älskling kommer. Ikväll sover vi här sen åker vi nog hem till sura imorgon och festar eller nått liknande på lördagskvällen.

 

På onsdag är det dags för salstentan och jag måste göra  upp ett pluggschema så man får gjort allt innan.

 

Dagens Låt :   Starship-We Built This City
Nya Tag

Efter att ha lugnat ner mig lite efter rounders förlusten, eller ska man säga utdragningen så fläskade jag in 500 kr på nordicbet. Dem pengarna fick vara där i ungefär 60 min sen var kontot lika tomt som en valge vin en fredags kväll.
Skjöt in 75 dollar på FullTilt där det går bäst just nu, och bara på nån timme var jag uppe i 175 och tog ut 75 så man endanst lirar med dem Sk pluspengarna. Just nu sitter jag med 140 dollar och hoppas få upp de på 200 för att då kanske ta ut lite så man kan köpa juleklappar :D

På kvällen var det dags för Sveriges match mot Holland och jag satte in lite pengar på nordicbet och på svenskaspel för att lira på bomben.. På nordic tippa jag rätt mye på sverige och lite andra matcher plus att ja förlora lite på pokern men på SVS så fick jag in Bomben och kunde inkasera 1008 riksdaler.

Nordicbet=  Noll,noll
FullTilt= plus 543 dollar
SVS= plus 400 kr

Tågbluffen

Har inte alla som åkt tåg funderat på hur tågkontrollanterna kan komma ihåg vilka som har visat biljet och vilka som inte har gjort det. Idag testade jag kontrollanten mellan Sura och Västerås, när hon kom och sa ,nya resande, så satt jag bara tyst och när hon kollade på mig så satt ja bara lugnt och detta ledde till att hon bara gick vidare.
Så lätt var det att lura henne och spara 40 kr..

Ja nu sitter ja i sumpan alldeles ensam och ska snart gå till Ängskolan och göra en observation på typ 40 min, imorgon ska vi i gruppen gå igenom hur det gått på Observationen och på fred är det redovisning.
Sen är det helg då ska jag nog hem till Sura igen

Citat från Tallin

Give me the biggest Cock you have,, Jag ville ju bara ha en stor cola för jag var törstig..

I helgen hos Linda så lekte hon fontän, efter att jag hade sagt nått som inte alls var skoj så spruta hon ut sin stora klunk av GT rakt över bordet och skrattade som aldrig förr, varför vet ingen kanske man kan få en förklaring av henne senare..Dagens låt---

Kiss-Strutter

Rounders

Jaha då var rounders 5 avklarad.
Jag spelade väldigt tight och invänta en hand att dubbla på. Med 1010 så höjde jag och fick en reraise och jag  synade, floppen 10 A 5 jag checkade han betta ja höjde honon varpå han gick all in, han satt med AK på handen och jag är jättefavorit turn visar J och river Q han drar en runner runner stege och ja kom på 8 plats. inge pengar denna gång mycket tråkigt.
Nu är jag på jääääääääääääävligt dåligt humör och ska hosta in 100 dollar på fulltil

HÖrs

Helgen

På Fredags kvällen skulle de egentligen bara bli lite alkohol med Guitar hero och singstar hemma hos Bark, men som vanligt så slutade vi på BMB och det blev en väldigt lyckad kväll. Vi träffade Jocke och gänget och spenderade mesta tiden på dansgolvet.

På Lördag så blev vi 7 st hemma hos Linda och lagade mat samt datorer.
Det blev Fläskfile inlindat i bacon samt svindyra soltorkade tomater, detta serverades med en välsmaklig sallad och en underbar potatisgratäng. Maten sköljdes ner med flera glas vin av det chilenska årgångs vinet Sunrise som har en smak av vår och äldre herre.

Efter måltiden så spelade vi Våghalsen, det är ett spel liknande sanning och konsikvens. Man erkände några av sina hemligaste hemligheter och gjorde några skämmiga saker..
Roligaste vad när Bark fick kortet

Ring till en pizzeria och fråga om dem har en pizza med tomat ost champinjoner banan APA och ruccolasallad.
Han fick säga alla ingredineser flera gånger men kunde till slut inte hålla sig eftersom hela sällskapet i rummet låg på golvet döende av skratt.

Så har ni fått några konstiga sms av mig Bark Johanna Ica Pettri eller Linda så beror det på spelet.
Nu sitter man hemma på Centralen och har nyss ätit food. Ikväll blir det nog lugnt med en film med trevlig sällskap.

See you lator AliGatOr

Nordicbet

Lirade en runda poker på fredagsnatten efter krogbesöket tidigare på kvällen. Jag vet att man ej ska spela när man har druckit alkohol, men efter att ha lirat i en dryg timme och vunnit 500 kr så ska man ju inte klaga.
Förde över alla 1000 kr så sammanlagt på Nordic är det nu

+ 1000 kr

Jag har inte haft tid att spela min rounders 5 men det kommer det kommer...

200

Ja mycket riktigt kom jag upp i 200 och tog ut hälften så det bara är plus pengar kvar, fick upp dem på 155 när jag chansade på högre bord. Sit and go på 9 pers med 55 dollar i insatts torskade där och med bara farten så var resten oxå slut. På nordic har jag tagit med hela vägen till rounders 5, den ska ja spela i helgen hemma i Sura.
På finalbordet med 10 kvar ser prislistan ut så här

1- 3000$
2-1500$
3-800$
4-500$

Snart Helg

Jaha nu har man vart i skolan en halvdag, det kan vara rätt skönt att komma ut ibland och träffa lite folk blir lite väl mye hemma sittande framför teven och datorn. Idag var det en föreläsning om Skinner och hans teorier om lärandet.
Senare på kvällen blev det seriefinal i Allsvenskan Malmö hemma slog leksand med 2-1 i den nya arenan, och om jag hörde rätt var det runt 13500 mesta publiken i hockeysverige i år. Bra jobbat Malmö...

Har planerat helgen lite

Fred: Hem till sura ,, Fest eller barnkalas hos bark beror på hur man ser det.. med tanke på att de kommer finnas underåriga där blir det kanske saft och bullar,,,eller inte

Lörd: Då blir de sätta sig på rounders 5 på nordic och sedan invänta att bordet blir fullt, det kan bli bra med pengar där.
Samtidigt som  man väntar kan man hinna med att läsa nått kap i nån av böckerna. På kvällen blir de parmiddag hemma hos NordBaKKen får se vilka som kommer och om det blir dricka något.

Sön: En slapp dag med mys med Min Johanna LoVe

Rutiner

Jaha nu har man vart ledig i två dagar och dessa har sett liknande ut,,

Sovit rätt länge
lirat poker till palm kommit
Lirat ps2
Käkat
lirat poker
snackat med med folk på msn mest Lene
Sovit

Men imorgon har man föreläsning så då blir de nya rutiner måste liksom gå upp 8 "gäsp"

Money

Pengarna rullar in från FullTilt nästan hela tiden och jag kunde inkasera 50 dollar till igår.
Idag förde jag in 100 nya dollar och ligger just nu på 164, ska få upp de till 200 så jag kan ta ut och bara spela för plus pengar.

Sammanlagt 518 dollar plus på fulltilt och mer blir de..


...

Kryssning

Ja nu är man hemma från kryssningen och har fått sova ut en hel natt, det kändes väldgt behövligt efter att ha vart på topp nästan hela helgen. Första kvällen var de lätt drucket och Linda fik i sig lite för mycket för fort och gick och la sig kl 00.00 typ.
Vi andra höll igång med drnkar i baren mm ända fram till 4-5 då de blev efterfest i hytten, dagen därpå klev vi i land och de kändes som det gunga i hela Tallin. Vi käka på det Obligatoriska Hesburger och handla sprit på Viinarannasta.
Det blev 10 liter Valge Vin och lite Gin plus lite till kvällen. Andra kvällen var lite mer trögstartad men dem flesta kom i gång bra och vilket drag det blev när vi lyssna till Lve bandet Peter and the set. Dem lira en massa AcDc och Kiss och hade en sångare/trummis som rula på scen.

Det brukar ofta vara ett par skandaler eller tabbar på en kryssning men förutom lindas tidiga hemgång på fred och att ica tappade helt rösten och gick inte med upp o festa på lördags natten var det inte så måga andra incidenter.


Uppdatering kommer.

Här kommer en mer detaljerad resume av kryssningen.

Fredag

Festandet började för min del runt 2 hemma i sumpan med ett par gäng Bacardi Breezer, samtidigt någon annanstans i Sverige satt det ett gäng från Surahammar på en Buss till Frihamnen. Väl framme där så hade alla uppnått inträdeskravet  på 1.0 promille alkohol i blodet. Sen var det bara att göra sig i ordning och bröja kröka på riktigt.
Vi Köpte lite smått och gott på taxfree shoppen och hade FF i hytt nummer 5310, Alla blev fulla och glada och själv hinka man i sig en halvliter sprit och ett gäng smirnoff Ice så tacka fan att man blev full. Vi tappade ju Linda första  natten runt 12 när hon gick och la sig, vi andra fortsatte att hinka i oss drinkar i baren. Boris valde att ge upp runt 03.00 och klaga på att  gungade  och la en pizza inne på toan i våran hytt.  Dagen därpå så mådde man ju inte på topp men man mår som man förtjänar, efter att ha käkat i tallin och köpt vårt 1 års lager på alkohol så kom vi in till hytten runt 15.
Vi tog en liten siesta och sedan var det dags för Buffen, fan va gott det är med maten på båten, man äter nästan för mycket inte minst Linda "kakmonstret" Nordbakken. Andra kvällen var lite svårstartad med man kom igång med några lätt druckna Smirnoff och breezer. Vi drog ett kareoke uppträdande som kommer att läggas ut senare, vi var rockstar för 3 min när vi dominerade med Summer of the 69.


Här kommer en krönika där jag som enväldig domare presenterar vinnarna i varje kategori.

Helgens Fullaste: Dött lopp mellan Pettri och Linda..

Helgens "Gustav Sjögren": Peppe

Helgens Pizza: Boris

Helgens Låt: Peppe/Linda, Bark/Johanna- Summer of the 69

Helgens Hesaste: 
Ica

Här kommer ett par citat som är värda att minnas.

Johanna-
Alltså nu får ni börja dricka annars blir de ju ingen fest (varpå alla kollar på henne med varsin grogg i handen)

Boris: Den är halv, på frågan hur mycket är klockan. Va bara att ingen viste vilken halv.

Linda: När alla står i tallin terminalen: va fan det gungar ju än har vi inte gått ur båten.
 


Svårt att komm ihåg allt som hände när man inte var riktigt med i skallen hela resan, men sak är säker vi är snart ute på vattnet igen..

See you All

Love


POKER!!!!!

Ja på Fulltitl har det gått bättre och bättre ligger just nu på plus en del och med kommer det bli.
På Nordicbet lirar ja inge poker nu men tippar då och då, gått sådär men fick in ett tippa dag när ja hade att Napoli,Villareal och sverige skulle vinna.
Så här sammanfattar man det kortfattat

Fulltitl= Plus 468 dollar
Nordicbet= Plus 500 kr

Ledig

Idag är jag ledig igen och de kommer säkert bli en hel del poker men ska även variera med lite läsande tills seminariet på fredag. På torsdag har jag även en föreläsning om boken där får man bra info.
På Fred smäller det längtar, det kommer nog bli skoj , kanske lite sång lite dans och lite naket.
Nu har man lite pengar att spendera efter att ha inkasserat lite på pokern.


Eftersom Johan hade glömt att hans pass gått ut kan förmodligen inte han följa med, han ska ringa och fråga om man kan åka utan pass om man inte kliver av båten i Tallin. Jag tror inte man kan göra så, därför ska vi försöka hitta en pers som vill följa med oss, Så är du sugen hör av dig SNARAST

Brum Brum Båten

Äntligen

Efter att ha plussat på Fulltilt och tagit ut 318 dollar blev det lite svagt poker spel ett tag.
Jag torskade två inköp på 55 dollar efter att ha haft enligt mig väldigt otur.
Det tredje inköpet bestämde ja mig för att om ja kommer upp på 100 ska ja plocka ut.
Jag har när jag läst min blogg sett att de oftast står händer där jag stått som förlorare, ska tänka på att ha med lite av de vinnande händerna oxå annars framstår man väll som en förlorare. Det tredje inköpet dubblades fort och även tripplades efter att ha hittat en åsna på 20 dollars heads up omaha Pott, så jag plockade ut 100 dollar och satt med 50 igen.
Nu bestämde jag mig för att lira en 24$ med 45 pers men jag valde att kvala dit genom en heads up med semi och final där vinnaren vann inköpet. Ja vann den heads up kvalet simpelt och satte mig på nya bordet och inväntade alla spelare.

Det åkte ut personer väldigt fort och snart var det bara 28 kvar då min första hand med lite action ägde rum,
På BB hade jag 10 3, 3 till hade limpat floppen 2-5-10 med 2 ruter jag bettade dryga potten för att försöka få den direkt men en spelare stekte ett tag och gick all in. efter en snabb analys satte jag han på färgdraget och synade mycket riktigt A3 ruter och inget kort hjälpte honom och en fin uppdubbling till mig. ett par hände efteråt går en shortstack all in med 845 och jag som har 3000 synar men det gör även en efter mig. Jag sitter på 1010 och floppen visar A 10 5, drömflopp och jag checkar det gör även nästa turn 8 nu slänger ja ut ett bet på 800 och han höjer 2000 jag går all in och han synar med A5 och river visar J jag går upp i ledningen med 6800. Efter detta köper jag ett par potter och hamnar på drygt 8000 tusen rätt fort, sedan får jag en rejäl svit med dåliga kort och när finalbordet är nådd har jag 7000 och ligger 4.

Finalbordet

En spelare efter den andra åker ut och med nu är jag In The Money och ligger 4 med 6 spelare, har inte lirat så många händer utan bara köpt blinds när jag haft bra hand. När ännu en spelare åkt ut är det ett beslut som ska tas av mig ska ja lira tight och folda och försöka komma typ trea eller ska man våga chansa lite som man har vinstchans. Med AK är den en lirare som höjer då skjuter jag och han synar och visar AJ min hand står sig och jag dubblar upp på 18000. Plötsligt är det nu bara 3 kvar och jag ligger trea rätt jämt med en och så en som leder rätt stort. jag hittar AK igen och höjjer BB går all in jag synar och han har 99 vi har ungefär lika mye i marker så den som vinner denna är så gott som klar för heads up. Floppen kommer 4-J-3 turn 4 och river K JAAAAAAAAA nu är de dags för heads up. Han har lite mer marker men de är rätt jämt 37000 och jag 30000, Jag hittar rätt fina händer i början och spelar väldigt aggressivt och tar över ledningen, utan att vara all in nångång har jag tagit mig upp på 50 000 och har 17 000 då jag limpar med på 45 han höjer 3 ggr BB och jag synar. Floppen 3 6 K han checkar och jag funderar ett tag och går sen all in med mitt stegdrag, han steker länge men hittar sedan synen med AQ. Han leder men ja har många outs  turn 8 och river 2.
Äntligen en seger och 410 dollar inkasseras tack tack.


HMM

På fulltilt klarade jag mitt mål för kvällen och var till och med uppe på 400 dollar och tog då ut 318 dollar.
Sen körde jag cash 0.5/1 för resten och spelade väldigt bra och motspelarensom endast 50 från början åt upp han på mindre än 15 min. Han fick inte nog utan matade in 100 ny ja dollar, han spelade väldigt tight och väntade in bra händer.
Han höjde till 3.5 dollar och jag synade med 33 floppen visade 3 9 7 jag checkade eftersom floppen var rainbow han betta ut 5 $ och jag synade bara. Turn visade J, nu ville ja att de skulle kosta att köpa in nått på river så jag bettade 10$ han tänkte et tag och gick sedan all in. jag synade och han visade QK ett färgdrag plus hålstege.... Pulsen gick upp men egentligen visste jag att han skulle få in något. Rivern visade en 10 och stegen satt, men ja hade drygt 40 dolalr kvar och några händer efter med K8 höjde ja upp till 3 han synade. Floppen 4 8 K han bettar 5 och jag höjer till 12 eftersom det ligger 2 ruter han slår om och tvngar mig all in jag synar så klar han visar Q8 spader "fine" tänkte jag han drar typ dött han måste ha runner runner och när jag ser turn visa spader 6 förstår jag at t pokergudarna kommer ge han färgen river spader 2 och han satte sin runner runner

BAd luCk i GueSs..

Men tog iaf ut 318 dollar och är nu

Nordic: minus 500 kr
FullTilt: Plus 93 dollar

All out

Poken har legat på hyllan ett tag nu men ikväll ska det bli några rundor på FullTillt.
SKa försöka bygga upp mina 213 dollares till 300 för att sedan plocka ut lite så man får till kryssningen nästa helg.
Jag tog även kontakt med Nordicbet eftersom jag inte fått min 1300 kr jag plockade ut förra veckan. Jag fick svaret att dem missat den utbetalningen och den skulle komma nästa vecka. Vilken S_tans tur att jag hade koll på pengarna annars hade jag aldrig fått dem. Jaja alla är vi människor och begår misstag, nu kommer ja få dem innan nästa helg.

HaDe

TippsLördag

Ja det var tippslördag på Lingonvägen igen och det slutade som de brukade med 99% "knöl" lappar.
Till min förvåning var det jag den som vann på en lapp, och denna gång var det på DD. JAg som aldrig tippar trav fick in Dubbeln och ska idag hämta ut 53 kr.  På stryktippset blev de 8 och toppen blev 7 för Suramästaren, ja just det förra veckan så låg ju jag etta i Tippsathlhon i Surahammar. Får se om de kan hålla i sig även efter denna vecka, idag måste ja nog få 10 på Europatippset  för att behålla ledningen.

Nu ska ja hem till sumpan och kika igenom kupongen för dagen,återkommer med resultatet senare ikväll.