Kryssning

Ja nu är man hemma från kryssningen och har fått sova ut en hel natt, det kändes väldgt behövligt efter att ha vart på topp nästan hela helgen. Första kvällen var de lätt drucket och Linda fik i sig lite för mycket för fort och gick och la sig kl 00.00 typ.
Vi andra höll igång med drnkar i baren mm ända fram till 4-5 då de blev efterfest i hytten, dagen därpå klev vi i land och de kändes som det gunga i hela Tallin. Vi käka på det Obligatoriska Hesburger och handla sprit på Viinarannasta.
Det blev 10 liter Valge Vin och lite Gin plus lite till kvällen. Andra kvällen var lite mer trögstartad men dem flesta kom i gång bra och vilket drag det blev när vi lyssna till Lve bandet Peter and the set. Dem lira en massa AcDc och Kiss och hade en sångare/trummis som rula på scen.

Det brukar ofta vara ett par skandaler eller tabbar på en kryssning men förutom lindas tidiga hemgång på fred och att ica tappade helt rösten och gick inte med upp o festa på lördags natten var det inte så måga andra incidenter.


Uppdatering kommer.

Här kommer en mer detaljerad resume av kryssningen.

Fredag

Festandet började för min del runt 2 hemma i sumpan med ett par gäng Bacardi Breezer, samtidigt någon annanstans i Sverige satt det ett gäng från Surahammar på en Buss till Frihamnen. Väl framme där så hade alla uppnått inträdeskravet  på 1.0 promille alkohol i blodet. Sen var det bara att göra sig i ordning och bröja kröka på riktigt.
Vi Köpte lite smått och gott på taxfree shoppen och hade FF i hytt nummer 5310, Alla blev fulla och glada och själv hinka man i sig en halvliter sprit och ett gäng smirnoff Ice så tacka fan att man blev full. Vi tappade ju Linda första  natten runt 12 när hon gick och la sig, vi andra fortsatte att hinka i oss drinkar i baren. Boris valde att ge upp runt 03.00 och klaga på att  gungade  och la en pizza inne på toan i våran hytt.  Dagen därpå så mådde man ju inte på topp men man mår som man förtjänar, efter att ha käkat i tallin och köpt vårt 1 års lager på alkohol så kom vi in till hytten runt 15.
Vi tog en liten siesta och sedan var det dags för Buffen, fan va gott det är med maten på båten, man äter nästan för mycket inte minst Linda "kakmonstret" Nordbakken. Andra kvällen var lite svårstartad med man kom igång med några lätt druckna Smirnoff och breezer. Vi drog ett kareoke uppträdande som kommer att läggas ut senare, vi var rockstar för 3 min när vi dominerade med Summer of the 69.


Här kommer en krönika där jag som enväldig domare presenterar vinnarna i varje kategori.

Helgens Fullaste: Dött lopp mellan Pettri och Linda..

Helgens "Gustav Sjögren": Peppe

Helgens Pizza: Boris

Helgens Låt: Peppe/Linda, Bark/Johanna- Summer of the 69

Helgens Hesaste: 
Ica

Här kommer ett par citat som är värda att minnas.

Johanna-
Alltså nu får ni börja dricka annars blir de ju ingen fest (varpå alla kollar på henne med varsin grogg i handen)

Boris: Den är halv, på frågan hur mycket är klockan. Va bara att ingen viste vilken halv.

Linda: När alla står i tallin terminalen: va fan det gungar ju än har vi inte gått ur båten.
 


Svårt att komm ihåg allt som hände när man inte var riktigt med i skallen hela resan, men sak är säker vi är snart ute på vattnet igen..

See you All

Love


Kommentarer
Postat av: HELENA

Hehe jäkla rajtan tajtan!



hoppas ni har återhämtat dig från resan nu! nice med schtarkdricka ni fick med er! hehe



=)

Postat av: bark

glömde ju nämna att du hade fått gå ner med ett bögpar till deras hytt om peppe hade velat också.

2008-11-12 @ 15:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback