Vinst

Ja gårdagens trippel gick ju in Storvreta borta slog Helsingborg Kkövde slog Tumba och Ferrero vann sin tennis match och inkassera 512 kr vilket gör att jag innan dagens CL tipp sligger på 10 104 alltså plussa cirka 100 kr.

I dag är de väldigt mycket matcher både i Englands Championship och lägre divisioner samt heta matcher i Champions League, där utöver har vi Allsvensk fotboll Elitserie hockey och mycket mycket mer. Så det gillar att leta och leta och hitta de matcher som verkar heta och har höga odds.

Jag vet enligt egen erfarenhet att CL är väldigt svårtippat och det gäller att hålla ner antalet matcher per kupong så här ser mina kuponger ut idag.

Norwich-Wolves 2
Birming-Crys P    1
Reading-Donc     1
Odds 5.52 Insats 40kr
möjlig vinst  220

Wolves leder ligan och Norwich har börjat allt annat än bra, håller Wolves fina form i sig kan de håla sig i topp 6 skiktet men då behöver man vinna sånna här borta matcher och 2.22 är ett bra odds.  Birmingham Är ju mitt tipps att kunna ta en av de två direkt platserna upp i högsta ligan och kommer definitivt ta Palace hemma till 1.75, sedan har nu doncaster lagt sig på näst sista plats och dem får de tufft att hålla sig kvar medan Reading har potential att sluta bland de 6 främsta 1.42 drar upp oddset på denna trippel.

Nu till CL matcherna som jag ikväll ska skrälla lite på, som jag ser det är de många öppna matcher som kan sluta lite hur som helst.

Grupp F är väldigt öppen och kan bli ännu mer jämn om Bucarest kan slå Lyon hemma idag (ingen omöjlighet). Samtidigt som ett ojämnt Munchen tar emot ett Hett Fiorentina och ännu hetare Gilardino som nu leder skytteligan i Italien. 


I grupp G kan de hetta till idag när Fenerbache slår Arsenal hemma medan Porto slår Kiev hemma, Men Fenerbache är inte lika heta i denna start av CL som förra men hemma ska dem vara starka.

I grupp H ser det kanske ut som att Real Madrid och Juve ska ta de två första platserna och de möts idag i ett laddat möte inte minst för Juves tränare som kan få kicken om de torskar. Så en hemma seger där till 2.75 kanske kan vara spelbart samtidigt som de saknas några i startelvan för hemma laget och ja ror Madrid åker till Italien för att ta med en pinne.

I grupp E ska nog United och Villareal ta platserna där är vi alla Överens

Nu till en riktig chansning

Juventus-Madrid 1
Bayern-Fio           X
Porto-Kiev            1
Fenerbache         1
Odds 54.45 insats 20 kr
Möjlig vinst  1089

sedan kör jag ett handikapp system (0.0-1.0)

Man.u -Cel    1
Vill-Aalborg  1
Odds 2.75 Insats 200kr
Möjlig vinst 550 kr

Dagens Tipps hamnade på 260 kr, nu återstår det bara att se hur mye vinsten blir på...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback