Tilten

Den välkända tilten kom äntligen igen, på Fulltilt floppade jag stegen och fick motståndaren att gå all in med två paret och vad händer på rivern jo jo kåken satt för han. Två minuter senare floppade jag stegen igen och fick jag min motståndare all in med högsta paret men vad  händer runner runner färg. Då höjer man insatsen och två förlust med AK mot A8 och ett coinflip så var pengarna slut på FT. Forrtsatte på Nordicbet och efter att jag tagit ut 500 kr det jag satte in för 4 dagar sen så hade jag 900 kvar och etta blev snabbt 300 efter dåligt spel.
Som tur är tippade jag på CL och hade 2-0 med ZLatan på scorecast det gav 500 och sedan hc segrar På Madrid, Milan och Chelsea så 700 upp på den dagen och då tog jag ut 1000 kr..

Så upp 1000 kr på NB och minus 500 på FT....

Nu ska jag packa och sen ska vi ut på en tripp och är tillbax på Fredag..

Ps nu har vi fått igång internett hemma...

Första dagarna

Eftersom jag inte haft tillgång till internett  varje dag så mycket har jag inte kunnat spela och inte heller uppdaterat min blogg.
Det har blivit lite spel och på FullTilt är jag är upp 34 dollar på en dags spel och på Nordicbet fick jag in ett odds på 44 ggr pengarna och en satsad tjuga blev till 880 kr. det var en fyrling bestående av dessa matcher

Syrianska-Norrköping 1
Fulham- Wolves 1
Wigan-Sunder  X
West Brom-Tott X

Denna vinst pluss lite extra pokern gör att jag ligger på 1460 dvs 960 kr upp, nu ska jag sätta mig och spela lite poker och sedan tippa på kvällens CL...

Det blev lite extra vinster på Fulltilt där jag nu är upp 56 dollar..

Jag och Johan käkade lunch på släggan och jag lirade lite Rocky Mountain för första gången på många år och det visade sig vara en bra ide eftersom jag vann 600 kr :D

På nordic vann jag lite men det jag vann har jag spelat på en massa kuponger i kvällens CL omgång.

Hoppas så klart på att united slår glascow hemma sen har jag lite skrällar på Lyon-schalke 2 och benfica tror jag inte är så säkert att dem vinner. Det finns ganska många jämna matcher i kvällens omgång man kanske ska hitta rätt tecken på dem.

Nordicbet: Pluss 950kr
Fulltilt: Pluss 56 dollar
(Släggan: pluss 500 kr :D  )

Ny start

Nu startar jag upp min blogg igen där man kan följa mitt pokerspel samt en del sportsbetting.
Idag satte jag in 500kr på sajten Nordicbet och 70 dollar på FullTilt, jag hoppas kunna snitta en dryg 500 i veckan.
Idag fredagen den 10 september börjar äventryret igen och det kommer gå segt i början eftersom vi i nte har fått igång vårt internett ännu. Jag kommer  ändå uppdatera så ofta jag kan med pokerresultat och lite tipsförslag.

- Visste du att fisk också är ett djur som lever i vattnet..