9 Feb

Lite oflyt på tippandet en tid nu, och blogg.se har haft lite svackor på sin sida så det har vart svårt att logga in ska göra ett försök att vinna tillbax nån hundrign ikväll.
Det är ganska tunt på sportfronten idag men iaf 4 premier L matcher och en hel del i Championship.
Igår missade jag Powerplay på 2 mål till slut när även frölunda stänkte dit ett mål med 5 sek kvar annars lyckades ja pricka in Både Rögle och Skellefteå.

City-Bolton 1
Leicester- Donc  1
Port-Sund        1
Shef W- Blackp Ö 2.5

100 kr vinst 1071..

Brukar tippa mye ettor på tipset, annars blir det som för milan i helgen hade 4 ettor och tvåan på milan och sprack bara på den, annars finns det intresanta tvåor idag på Nottingham som går som tåget och så även Newcastle.
Under spel på Matchen Crystal-Swansea känns säkert men lågt odds, och kvällens mest svårspelade match är den mellan Preston och Sheff U kan bli vad som helst där.
Saldot börja sjunka måste få in nåt ikväll, kan glida in med nått sent live bet på pompi eller city,

Saldo: 1800

Ser direkt nu at Elfsborg och Rosenborg ska spela om sista platsen i sin grupp i Copa del Sol, 3.75 på Elfsborg får så klart mitt tipps för 100 kr.

Saldo 1700 kr

Tack för att det finns Livebet satte 50 kr på Elfsborg-Rosenbord X med 9 min kvar till 6.5 ggr pengarna vinst 325 kr, City har gjort 1-0 på Bolton, men Pompi ligger under mot sunderland med 1-0 och har en man utvisad efter en jätte filmning av Tror det var Bent som fick Rocha utvisad och kunde sedan pricka in straffen.

Saldo 2050

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback